goldarrow 10.10.08, 08:31 Witam...czy może,któraś z was używała chysteczek tej firmy,są do kupienia w Rossmannie w dobrej cenie i ilościowo dosyć dużo tylko nie wiem czy to nie jakaś lipa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla10 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 08:39 sa bardzo dobre w przeciwienstwie do chusteczek johnsona, pieluszki tez polecam z tej firmy sa z kolei lepsze od hugisów. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 08:41 są świetne i niedrogie,podobnie jak pieluchy i ogólnie kosmetyki dla dziecka z tej serii Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 08:52 Używamy tylko pieluch Babydream i płynu do kąpieli też więc myślę, że i chusteczki są dobre. Sama musze spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika0502 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 08:52 ja też byłam zadowolona, ale z tego co pamiętam, to tam są trzy rodzaje tych chusteczek. Dla nas najlepsze były te najdelikatniejsze super soft czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
goldarrow Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 08:58 dzięki mamuśki dzisiaj robię zakupy,spróbuje też pieluszki Odpowiedz Link Zgłoś
zaga25 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 09:03 Używam wszystkiego z tej firmy (w czasie ciąży też stosowalam) i jestem zachwycona. Na początku miałam wszystko pampersowe ale w prezencie dostałam pieluchy, chusteczki i kosmetyki z babydream i już tylko tego używam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 09:23 Sa super! przetestowalam chyba wszystkie: Pampers, Hipp, Penaten.., ale te sa najlepsze! Ogolnie uzywam wszystkich kosmetykow Penaten, ale tu chusteczki okazaly sie najgorsze. Przymierzam sie jeszcze do pieluch babydream, bo tez maja pozytywna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldarrow Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 09:38 no proszę....jak dobrze,że istnieje takie forum,ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć nie ma jak to doświadczone mamcie- pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
nancy32 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 10:33 Chusteczki babydream używam już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona.Niestety z pieluch nie.Przy każdym zmoczeniu pieluszki wydawało mi się,że jest tam coś więcej narobione.Jak dla mnie to one śmierdziały. Odpowiedz Link Zgłoś
beajot2 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 16:36 Jak dla mnie pieluszki babydream są w porządku to chusteczki takie sobie, raczej jedne z gorszych jakie testowałam. Po prostu sa trochę mało nawilżone (suche), szorstkie i mało przyjemne w dotyku, przy pierwszym kontakcie miałam wrażenie,że mogą porysować pupcię a na dodatek co kilkanaście sztuk łączone są sztywną taśmą, tzn, z resztek chusteczek robiona jest jedna i sklejana taką taśmą szeroką i twardą i za tę taśmę ogromny negatyw, bo taka chusteczka jest do wyrzucenia bo nigdy nie ośmieliłabym sie wycierać takim czymś pupci dzidziusia... Polecam chusteczki Cleanic Dzidziuś - jedne z tańszych a znakomite Odpowiedz Link Zgłoś
intra7 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 18:42 widzę tu same pozytywne opinie o chusteczkach babydream, ale dla ,mnie to lipa Nie wiem czy trafiłam na jakąs gorszą partię czy co... bo te, które jeden jedyny raz kupiłam były w dotyku jak jakis pergamin, sztywne jak namydlone kartki papieru - dosłownie namydlone, bo zostawiały na skórze pianę Dobrze, że kupiłam tylko do przetestowania taka małą paczuszkę chyba 10 szt i może ze dwie chusteczki zużyłam... Są do niczego! Dla mnie najlepsze sa Cleanic Dzidziuś te zielone Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 18:55 Intra, ten pergamin to rzeczywiscie te chusteczki pakowane po 20 sztuk, a te do pupy miekkie sa pakowane po 80 chyba. Te sa wlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
intra7 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 19:28 aha no to może... kupiłam paczuszkę taką do torby do wyjścia, przy okazji do przetestowania, ale nie przypuszczałam, że te większe paczki mają inne chusteczki... Zresztą co to za podział na gorsze chusteczki w małych paczkach i lepsze w większych... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 20:43 Ja używam i dla starszego i dla młodszej (miesiąc) i moim zdaniem są jak najbardziej ok, podobnie jak rossmanowe pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
monfor74 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 22:32 ... ja używam pieluch z tej firmy i są według mnie świetne... husteczek nie używam tylko i wyłącznie dlatego, że ich zapach mi jakoś nie odpowiada... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelaxyz84 Re: chusteczki Babydream 10.10.08, 22:46 Uważam że chusteczki są super no i są tanie.Ostatnio "spróbowałam" też pieluch tej marki i zdecydowanie rezygnuję z pampersów.Polecam również z tej marki wkładki laktacyjne ( cena 5 zł )niczym się nie różnią od tych kupowanych za 18 zł Odpowiedz Link Zgłoś
amerrill Re: chusteczki Babydream 11.10.08, 23:09 Dołączam się do zachwytów nad babydream. Przetestowałam bardzo różne firmy pod kątem pieluch i chusteczek i zostaję przy rossmanach. Chusteczki są rewelacyjne, a pieluchy bardzo dobre. Mam również kremik tej firmy do ciałka dzidzi i krążki laktacyjne. Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś