magda1984_4 26.11.08, 10:52 czy ktoras z mam dawala swojemu dziecku bobotic na wzdecia?? pomagalo??pediatra przepisla mojemu synkowi i zaczynami brac jestem ciekawa czy mu przejda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaamelusi Re: bobotic 26.11.08, 12:59 Moja mała brała bobotic jak miała 2 miesiące na kolki trochę pomagało, ale u naslepiej się sprawdził espumisan. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ma33 Re: bobotic 26.11.08, 21:19 Ja podaję mojej dwumiesięcznej córce. To jest odpowiednik espumisanu. Kolki całkowicie nie ustąpiły, ale są lżejsze. Tak naprawdę nie ma złotego środka na kolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_gabi Re: bobotic 26.11.08, 21:20 ja używałam boboticu i było dużo lepiej, teraz używamy sporadycznie )) bobotic jest bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
nati-007 Re: bobotic 04.12.08, 21:20 Używałam i byłam bardzo zadowolona, kolki trwały 3 miesiące i spałam tylko 3 godz. w nocy, mała miała kolki od 6 wieczorem do 3 rano. KOszmar okazało się, że przy okazji ma nietolerancję laktozy i przy tym większe wzdęcia. Bobotic pomógł tylko za zaleceniem pediatry podawałam 20 min.przed karmieniem, a nie tak jak jest w ulotce po karmieniu. Odpowiedz Link Zgłoś