Dodaj do ulubionych

nutramigen

18.12.08, 13:21
Witam mam pytanko moje dziecko piło mleko nutramigen2 i teraz mamy powoli
wprowadzać mu normalne mleko i tu mam pytanie do mam które przechodziły taką
zmianę na jakie mleko przeszłyście?? Moje dziecko ma 13 miesięcy nie maiło
żadnych reakcji alergicznych to mleko zostało mu wprowadzone jak się pojawiła
krew w kale.
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: nutramigen 18.12.08, 15:00
      Na Bebiko 2 - jedna paczka, potem Bebiko 3.
    • maja-pl Re: nutramigen 18.12.08, 18:11
      Mozesz wprowadzic Bebiko czy Nan.Oczywiscie musisz przystosowac do
      wieku dziecka.Pozdrawiamsmile
    • skierka27 Re: nutramigen 18.12.08, 19:23
      Ja z takim pytaniem do Ciebie.Pisałaś,że Twoje dzieciątko miało krew w kale,ale żadnych reakcji alergicznych.Czy zatem tylko ta krew była powodem?Pytam,bo moja córa ma brzydkie kupki i żadnych objawów skórnych.Dodam,że kupki zielone,śluzowate i czasem z krwiąsadWalczymy z tym już 5 tyg(ona ma 9tyg).Ja jestem na ryżu i indyku,ale poprawy raczej brak.Lakarze mówią czekać.Tyle,że ja się martwię.Oni obstawiają pokarmową alergie,a na to trzeba czasu.Nie chcę rezygnować z karmienia piersią,ale też nie wiem skąd te kupki.Czy możesz mi coś więcej o Waszym przypadku napisać?Aha.Wyniki badań mamy dobre.Poydrawiam i bardyo prosy o odpowiedzsmile
      • sylwia19791 Re: nutramigen 18.12.08, 23:03
        do skierka27: u nas mały był na piersi i miał małą anemię zaczął spadać z wagi
        więc zaczął dostawać mleko modyfikowane i moją pierś i po jakiś 2 tygodniach
        pojawiała się krew. lekarze od razu ze to alergia ale ja nie chciałam w to
        wierzyć, dodam że mały przy anemii dostawał ferum lek(żelazo). wtedy
        zadecydowali aby zaczął pić nutramigen i w podobnym czasie odstawiliśmy mu
        zelazo i tak na prawdę to nie wiadomo czy to nie nadmiar zelaza powodowąl krew w
        kupcesad bo żadnych typowych objawów alergii nie ma do tej pory. ja jedynie
        żałuje że tak się posłuchałam lekarzy bo musiałam przejść sama na dietę żadnego
        nabiału mleka itp. i szybko straciłam pokarmsad(( wiec obserwuj maluszka i
        najlepiej poradzić się kilku lekarzy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka