majeczek2008 18.02.09, 11:29 Witam, Który wózek spacerowy typu parasolka polecacie a który odradzacie i dlaczego?? z góry dziękuje za opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olunia882-to-ja Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 11:33 szczerze to chyba sama musisz do tego dojśc co tobie będzie odpowiadać, bo jednym ten innym tamten będzie cudem. ja wybrałam się do sklepu i wszystkie pooglądałam i wybralam najlepszy dla siebie, i dziecka. ale jeśli chcesz polecenia graco jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 11:49 Polecam Maclarena lub Peg Perego Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 12:21 www.allegro.pl/item558686730_coneco_solar_wozek_spacerowy_super_promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_olka Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 12:36 Super są Chicco ja taki mam wazy niecałe 8kg czyli jest lekki,składa się jedną ręką,mogę w drugiej trzymać dziecko i bez problemu go rozłożyć.Poza tym podoba mi się wizualnie.Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.kowalczyk1 Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 15:54 my tez mamy chicco multiway jestesmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
zuzior077 Mac Laren najlepszy. 18.02.09, 12:38 Lekki, dość duży (dwulatek nie jest ściśnięty jak śledzik), łatwo się składa. Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Inglesina Trip 18.02.09, 12:57 Po raz kolejny polecam Inglesine Trip. Lekki, łatwo sie podbija, składana duża budka i rozkłada sie prawie do leżenia. Solidny i wygląd też przyzwoity. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 13:11 polecam: maclaren quest, xt lub xlr peg perego aria nie polecam: quinny zapp inglesina trip Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 13:43 Ja mam chico, który waży 4,5 kg! to najlżejszy chyba wózek na rynku. Składa sie jedną ręką i ma pasek wzdłóż, tak że po zlożeniu można go założyć na ramie i maszerować np. po schodach (gdy mieszka sie w bloku) Jedna wada - nie rozkłada sie całkiem na plasko, a jedynie odchyla, ale dla starszego dzieciaka jest super ze wzgledu wlaśnie na wagę. W kmplecie śpiworek zimowy i folia przeciwdeszczowa oraz pokrowiec na wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaswo1 Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 16:13 ja polecam Peg Perego Pliko P3, Jest (jak na parasolkę) duży lekki i łatwo się składa Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 17:58 Ja polecam chicco ct. Lekki, łatwo się składa i rozkłada - jedną ręką, ma kosz na zakupy, rozkłada się na płasko i jest tani w porównaniu do Maclarena. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrea26 Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 19:04 My mamy Peg Perego na razie sprawdza się bardzo dobrze Na osiedlu co druga mama ma Maclarena Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lumedi Re: wózek typu parasolka 18.02.09, 19:21 ja tez ostatnio byłam w sklepie i zakupiłam dla naszej córeczki peg perego pliko3. tak jak doradzaja Ci dziewczyny - najlepiej pojechać do sklepu i obejrzec na miejscu; kiedy ogladałam wózki spacerowe w internecie myslałam o zakupie wozka bebe confort loola up ale po przyjezdzie do sklepu okazało sie ze wozek ktrory ma siedzisko przodem i tyłem dziecko siedzi do kierunku jazdy" nijak sie ma do praktyki bo przed złozeniem trzeba wypiąć siedzisko... a gdzie dziecko połozyc jak sie jest samej z dzieckiem na spacerze?)) musisz rozwazyc jaka cena wozka i co Cie satysfakcjonuje .. pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_il Re: Peg Perego Aria czy Chicco simplicity? 20.02.09, 17:27 A czy sa tu mamy które miały wózek PEG PEREGO model ARIA, lub wózek CHICCO SIMPLICITY? Nie wiem jak bardzo one sa duże,bo widziałam je w internecie,oba nie wygladaja na bardzo masywne. Potrzebuję ciut większą spacerówkę niż typowa mała parasolka,ale nie za wielki.Teraz jeżdzę z córcią spacerówką od Implasta bolder,ale ona jest duża,ciężko się nią poruszać po sklepach ze względu na duze koła i szeroki ich rozstaw. Szukam teraz coś lzejszego i mniejszego ale nie całkiem małego by dziecko zimą nie siedziało ściśnięte w wózku jak sardynka. Narazie bardzo spodobały mi się Peg Perego Aria i Chicco Simplicity,ale nie wiem czy spełnią one moje powyzsze wymagania "spacerówkowe". Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_olka Re: Peg Perego Aria czy Chicco simplicity? 20.02.09, 20:18 Ja mam Chicco CT 0.5 super jest też CT 0.4.Co do simplicity jest bardzo podobny funkcjonalnie tez waży ok. 8 kg i składa się również tak jak napisałam wcześniej w poście Po prostu cena mi też odpowiadała,czasem w sklepach internetowych ostatnie sztuki maja dużo niższe ceny,warto poszukać Odpowiedz Link Zgłoś