ruta.agnieszka 11.03.09, 22:57 Chciałam zapytać jaki jogurt naturalny można podać maluszkowi zamiast Danonka? Jakie Wy podajecie swoim maluchom... mam z tym problem, nie wiem na jaki się zdecydować...doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafka781 Re: Jaki jogurt? 12.03.09, 08:38 Po prostu jogurt naturalny- danone, bakoma albo jakiś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulenka1981 Re: Jaki jogurt? 12.03.09, 10:31 od którego miesiąca życia dziecka mozna podawac jogurt naturalny? Jakie mozna dodawać do niego owoce - czy musza być świeże czy moga być mrozone? Odpowiedz Link Zgłoś
tscina Re: Jaki jogurt? 12.03.09, 09:41 a ja sama robię jogurt naturalny potrzebuje do tego krowie mleko i łyżkę kupionego jogurtu Do tego owoce Pycha Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Jaki jogurt? 12.03.09, 12:45 Podpinam się. Zott najlepszy!!! Jako jedyny do tej pory jogurt naturalny jest naturalny, bo zawiera TYLKO jogurt. Danone i bakoma mają jeszcze mleko w proszku, które hm... naturalnie w jogurcie nie występuje w przyrodzie Nie znaczy to, że są trujące, ale mleko w proszku mogę sobie oddzielnie kupić jak będę chciała niekoniecznie w jogurcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tscina Re: Jaki jogurt? 12.03.09, 12:19 ja daję od pół roku od tego momentu są już specjalne jogurty dla niemowląt ( bodajże nestle), które w dodatku nie muszą być przechowywane w lodówce (nigdy takiego jogurtu wcześniej nie spotkałam) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi danonki NIE SĄ jogurtami 12.03.09, 12:29 i nie daje się czegoś zamiast nich - w ogóle nie są niezbędne w diecie, nawiasem mówiąc przeznaczone dla dzieci powyżej 3 roku życia. Moje dzieci bardzo lubiły jogurt naturalny Danon i Bakoma. Odpowiedz Link Zgłoś