ithilhin 26.04.09, 14:55 Dla tych, którzy nie mają ochoty plątać sie w chuste, mała ulotka jak bezpiecznie nosić dziecko w nosidle: klubkangura.com.pl/kangur/wolisznosidlo.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Dziecko w nosidełku 26.04.09, 18:45 O, dzięki Ci! Mój małż uparcie nie chce motać się w chustę, a czasem będzie musiał z dzieciem wytachać wózek z piwnicy- więc chyba czeka nas zakup jakiegoś nosidła. Ostatnio pan w nowo otwartym super sklepie dla dzieci (uwaga poznanianki na sklep w Gelerii Malta- wyjątkowo mało kompetentna obsługa...) przekonywał mnie, że chusta jest niezdrowa dla dziecka i usiłował wcisnąć badziewne wisiadełko- dyndadełko za jedne 400zł. Bo "w chuście plecy są skrzywione, a nosidło utrzymuje je proste, bo jest twarde. I można nosić dziecko przodem do świata". Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Dziecko w nosidełku 27.04.09, 12:43 nosidelka ergonomicznego Wam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dziecko w nosidełku 27.04.09, 13:11 No właśnie się czaję ma mei-tai'a... Jak upoluję ładny przepis, materiały i dodatkowo pomacham rzęsami przed teściową, to może mi uszyje (albo uszyjemy coś wspólnymi siłami). Jak nie- to poszukam czegoś na blogach-galeriach, choć tam jakieś długaśne kolejki oczekujących są Mąż już nawet przekonany do tego pomysłu, bo przed chustą stawiał zdecydowany opór i przez pół roku tylko raz udało mi się go zamotać Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Dziecko w nosidełku 27.04.09, 14:28 memphis90 napisała: > No właśnie się czaję ma mei-tai'a... Jak upoluję ładny przepis, > materiały i dodatkowo pomacham rzęsami przed teściową, to może umiescilem na forum chustowym przepis na mei taia Odpowiedz Link Zgłoś
elgoch84 polecam MEI TAI 27.04.09, 14:51 meitai.blog.onet.pl/ dziewczyna uszyla mi swietnego, mnostwo znajomych ma od niej i tez zachwala. naprawde polecam, przystepne ceny, duzy wybor materialow i krotki okres oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: polecam MEI TAI 27.04.09, 16:16 a ile kosztowalo, jezeli moge zapytac?? Odpowiedz Link Zgłoś
elgoch84 Re: polecam MEI TAI 27.04.09, 16:25 ceny rozne w zaleznosci od materialu i typu wykroju. za moj dalam 140 ale moglabym nawet 2 razy tyleŁD Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Dziecko w nosidełku 27.04.09, 14:51 A ja mam to durne niedobre Użłam raz, bo widziałm, że jakoś małej nie jest komfortowo. A parę dni temu widziałam panią z dzieckiem miała wypaśne, fajne i wygodne. Zebym wcześniej wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś