talazar 08.06.09, 07:02 Hej ! Mój dzidziuś miał wczoraj chrzest. Nie dostalismy żadnego aktu chrztu. Czy Wy też nie dostaliscie ? Czy nie dostaje się żadnego dokumentu z kościoła potwierdzającego ten sakrament ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaanulka Re: Chrzest 08.06.09, 07:57 Hej Nie nie dostaje się, jak będzie potrzebny za kilka lat to dadzą w kościele w którym dziecko było ochrzczone. Zapis był w księdze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Chrzest 08.06.09, 10:30 ja dostałam akt urodzenia. wisi na ścianie na pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Chrzest 08.06.09, 10:31 przepraszam pomyłka akt chrztu,a nie urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Chrzest 08.06.09, 10:35 ja nie dostalam ani przy chrzcie synka ani przy chrzcie córki. jak potrzebujesz po coś akt chrztu to idziesz do parafii gdzie chrzest był i wtedy Ci wydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_26 Re: Chrzest 08.06.09, 10:43 dostałam książeczke, w której wyszczególnione są wszystkie sakramenty, począwszy od chrztu.Zadnego aktu nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mamamatusi Re: Chrzest 08.06.09, 11:20 Ja aktu nie dostałam.Dostałam za to pamiątke chrztu z danymi. Odpowiedz Link Zgłoś