alusia09 09.06.09, 11:02 Moja 4 tyg córka ma katar czy moze wyjsc na dwór jak jest ciepło???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_nikodemka Re: Katar a spacer? 09.06.09, 11:03 jak dziecko nie ma goraczki to mozna, ja ze swoim synkiem zawsze wychodze bo to jest najlepsze lekarstwo dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Katar a spacer? 09.06.09, 11:13 nawet jak jest zimno to możesz bo katar to nie choroba-słowa naszej pediatry co więcej na świeżym powietrzu lepiej się oddycha niż w domu.uprzedzają kolejne wątpliwości kąpać tez możesz odciągaj katar "katarkiem" lub "fridą" zakraplaj solą morską i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekm84 Re: Katar a spacer? 09.06.09, 11:29 Moja ma katar i ja kaszle i wychodze. Tylko, ze jej sie nie da odciagnac, ma 10 miesiecy i strasznie sie wyrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Katar a spacer? 09.06.09, 11:46 A co ma do tego to, że ty masz kaszel? Odpowiedz Link Zgłoś
nandii Re: Katar a spacer? 09.06.09, 11:37 Mój mały ma katar od 3 tygodni, załapał odemnie. Początkowo wyciągałam mu takie glutki, że sama takich nieraz nie mam. Psikałam mu po 2-3 razy dziennie Sterimar Bebe i wyciągałam. Potem ktoś mi powiedział, że duży katar się wdmuchuje, kupiłam dobrą gruszkę i wdmuchiwiałam, ale nie było widac poprawy. Kupiłam więc kropelki navisin i 1-2 razy dziennie dawałam po kropelce do dziurki, pomogło , teraz raz dziennie psikam ale nie zawsze coś wyciągne. A spacery jak najbardziej, po pierwsze śpi i jest spokoj a po 2 świeże powietrze aby nie było wichury nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Katar a spacer? 09.06.09, 12:41 Oczywiście. Jak jest zimno także może. Odpowiedz Link Zgłoś