Dodaj do ulubionych

Smoczek Lovi wolny a 3-przepływowy - jak różnica?

30.07.09, 17:17
Oba rodzaje tych smoczków są rekomendowane od 3 m-ca. Czy jest między nimi
jakaś różnica? Wydaje mi się intuicyjnie, że trójprzepływowy będzie trochę
"szybszy". Nie chcę przechodzić do smoczka średniego - od 6 miesiąca, bo moja
córa jeszcze nie skończyła 5, a mam wrażenie, że z obecnie używanego (wolnego)
leci jej trochę za wolno. Macie jakieś doświadczenia w tej kwesti?
Obserwuj wątek
    • uleczka.pl Re: Smoczek Lovi wolny a 3-przepływowy - jak różn 30.07.09, 17:25
      Sama czekam na tą butelke między innymi z tym smoczkiem .Wydaje mi
      się że trójprzepływowy ma zrobione 3 dziurki wink
      • eres23 Re: Smoczek Lovi wolny a 3-przepływowy - jak różn 30.07.09, 17:37
        Też myślę, że ma 3 dziurki, ale czy tym samym jest szybszy?
        • dziubeq23.pl Re: Smoczek Lovi wolny a 3-przepływowy - jak różn 30.07.09, 18:18
          ja uzywam trojprzepywowego jak chce zeby maly szybko zjadl tzn zeby mu sie nie
          znudzilo i nie ma on trzech dziurek tylko jedna ale taka podluzna ,ten rodzaj
          smoczka nie rozni sie duzo od tego wolnego,ten wolny natomiast sporo rozni sie
          od tego mini
          • monikaa13 dziubeq23.pl 30.07.09, 18:55
            Proszę cię o zmniejszenie sygnatury do regulaminowych 4 linijek.
            • eres23 Re: dziubeq23.pl 30.07.09, 21:34
              DO DZIUBEK.23
              Dzięki za konkretną odp.Ale naszła mnie wątpliwość czy od trójrzepływowego się
              Twój syn nie zachłystuje? Jestem taka dziwnie dociekliwa i próbuję pojąć po co
              dwa rodzaje smoczków dla maluszków od 3 m-ca życia? Przecież nie podaje się
              jeszcze wtedy dzieciom kaszek (zresztą do nich są inne smoczki).
              • dziubeq23.pl Re: dziubeq23.pl 31.07.09, 20:39
                jezeli chodzi o zachlysniecie to trudno powiedziec poniewaz moj synek od
                narodzin je bardzo lapczywie i wlasciwie przy kazdym pierwszym lyku normuje
                sobie dawke,generalnie nie mam z tym problemu,gdyby tak bylo to bym mu juz nie
                podawala.Musisz sprobowac ze 3 razy i zobaczysz ale nie powinno byc problemu,a
                co do wieku i rozmiaru to nie odpowiem to chyba pyt. do producenta ale te
                smoczki maja przedzial od 3 i stosuje sie do 6 miesiaca wiec moze dlatego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka