13.07.14, 22:34
Gdzie byłyście albo gdzie się wybieracie?
My z dziećmi byliśmy w czerwcu w Kołobrzegu (dzieci alergicy i chcieliśmy zmienić im klimat) i planujemu w sierpniu wyjazd też nad morze - do Karwi . Zaliczka zapłacona więc myślę że nic się nie zmieni a poki co praca, praca...
Obserwuj wątek
    • kuba-2008 Re: Wakacje 14.07.14, 07:41
      Wakacje jeszcze przed nami.Urlop rozpoczynam w połowie sierpnia.Mieszkamy w pobliżu morza,więc wyjeżdżamy do Zakopanego.
    • samborkowa Re: Wakacje 14.07.14, 09:11
      Myśmy byli pod koniec czerwca na wakacjach i dobrze bo teraz to tylko myślę kiedy lepiej się poczuję. Mam nadzieję że pod koniec września uda nam się jeszcze wyjechać na kilka dni a tak na razie to w domku mąż pracuje ja też i nie ma perspektywy iść jeszcze na urlop gdyż w pracy siedzę sama kol. właśnie poszła na emeryturę i nie wiem kiedy następna przyjdzie. ehhh a wrzesień może lepiej będę się czuła....
    • jusiakr Re: Wakacje 14.07.14, 16:08
      My w sierpniu wybieramy się... do Polski. smile
      • fiiiszka Re: Wakacje 17.07.14, 22:35
        Jutro ruszam na południe Europy. Trzymajcie kciuki przede mną prawie 3000 km, zakaz opalania, zero wina. Szaleństwo!!!
        • bejbi79 Re: Wakacje 18.07.14, 08:38
          To powidzenia i szerokiej drogi. A czemu zakaz opalania ???
    • lala_lo Re: Wakacje 18.07.14, 10:37
      My byliśmy na początku czerwca na Krecie i parę dni w Jastarni pod koniec czerwca. W Jastarni zrobiłam test - wyszedł negatywnie - więc jeszcze normalnie odpoczywałam. wink
      Na razie nie zanosi się na więcej urlopu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka