Dodaj do ulubionych

Marzec 2004 - co potrafią

08.09.04, 15:26
Kochane mamusie maluchów. Bardzo jestem ciekawa co potrafią Wasze maluchy.
Poniewaz poja dwójka jest duzo starsza i juz nie pamiętam, chciałabym
wiedzieć jak rozwija się moja Zuzu - zwłaszcza, że jest kochanym słoniem.
Pozdrawiam Pysia
Obserwuj wątek
    • kali_jj Re: Marzec 2004 - co potrafią 02.11.04, 16:56
      zapraszamy na forum tam sie wszsytkiego dowiesz.. MARZEC 2004 III
    • kama781 Re: Marzec 2004 - co potrafią 10.10.05, 19:12
      mam super córeczke z 13 marca 2004. jest wspaniala, rozbrykana i bardzo wesoła.
      niestety narazie mało mówi, jedynie mama, tata, am, daj ,kan(koń),dyn(dym), pam
      (pan) baba,dziadzia, pa pa, tak nie. wszystkie wyrazy już zna, ale mówi ich
      same początki jak gu i pokazuje na guzik, ka gdy chce kapcie. wiem, że rozumi
      już wszystko,ale ciężko jeszcze jej to wypowiedzieć. pomaga sie sama ubierać,
      zakłada spodnie, czapke, buciki (chociaz nie zawsze dobrze. widze już poprawe,
      gdyż potrafi sie sama sobą zając, bawi się lalkami, karmi je, sprawdza się
      bardzo wózek dla lalek. rysuje, sprzata pomaga mi przy wieszaniu prania. już
      jest mała dorosła panienka-jest super. pozdrawiam wszystkie mamusie i ich
      pociechy.
    • kama781 Re: Marzec 2004 - co potrafią 10.10.05, 19:12
      mam super córeczke z 13 marca 2004. jest wspaniala, rozbrykana i bardzo wesoła.
      niestety narazie mało mówi, jedynie mama, tata, am, daj ,kan(koń),dyn(dym), pam
      (pan) baba,dziadzia, pa pa, tak nie. wszystkie wyrazy już zna, ale mówi ich
      same początki jak gu i pokazuje na guzik, ka gdy chce kapcie. wiem, że rozumi
      już wszystko,ale ciężko jeszcze jej to wypowiedzieć. pomaga sie sama ubierać,
      zakłada spodnie, czapke, buciki (chociaz nie zawsze dobrze. widze już poprawe,
      gdyż potrafi sie sama sobą zając, bawi się lalkami, karmi je, sprawdza się
      bardzo wózek dla lalek. rysuje, sprzata pomaga mi przy wieszaniu prania. już
      jest mała dorosła panienka-jest super. pozdrawiam wszystkie mamusie i ich
      pociechy.
    • kama2810 Re: Marzec 2004 - co potrafią 13.10.05, 19:32
      Pochwal się swoją pociechą...
    • kama2810 Re: Marzec 2004 - co potrafią 13.10.05, 19:32
      Pochwal się co twoja pociecha potrafi?
      • agaja0 Re: Marzec 2004 - co potrafią 15.10.05, 20:38
        Moja córa urodziła się 26.03.2004.Teraz zaczynajej się mówić.Siebie
        nazywa "Dominia".Wchodzi po schodach bez trzymanki ale schodzi ( ewentualnie
        skacze )przytrzymując sie poręczy. Zaczyna sama jeść i nie pozwala mi się już
        karmić! Apetytu nie ma prawie wcale. Cały dzień mogłaby jeść owoce i tyle...jej
        wystarczy. Jest bardzo uparta ( pewnie ma to po tatusiu )musi mieć wszystko co
        zechce! Najbardziej w świecie kocha smoka i Teletubisie, którymi molestuje mnie
        od rana do wieczora.Nauczyła się włączac TV i DVD, a jak skończy się płyta to
        naciska "open", wkłada płyte z powrotem i znowu "pora na Teletubisie, pora na
        Teletubisie!".Chcąc nie chcąc ( żeby troche odpocząć kupiLam jej maskotkę Lale
        i teraz nawet z nią śpi!Kończe bo mogłabym tak bez końca!Jak chyba każda dumna
        mama!
        Aga&Dominika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka