kimoss Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 06.04.05, 20:49 Moja Julcia urodzila sie 4 stycznia, wazy ponad 6 kilo i mierzy 60 cm. Ladnie podnosi glowke i przewraca sie z brzuszka na plecy. Zaczyna rozmawiac aaa, eee iee itp. czekam na inne wpisy, na bierzaco bede pisac jak rozwija sie moja malenka. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
tu.joanna Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 06.04.05, 22:20 Mamy swoje własne forum Mam styczniowych, zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
radara Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 07.04.05, 10:51 Witam styczniowe mamusie, mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie. Nie mogę oglądać forum styczniowego /prywatne/ a dostępu do swojej poczty nie mam - bo nie pracuję i co ja mam zrobić abym z Wami mogła pogadać o naszych maluszkach. Moja Weroniczka urodziła się 21. stycznia i jest najbardziej uśmiechniętym dzieckiem, bardzo kochanym. Pomocy jak mam wejść na forum prywatne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 07.04.05, 21:00 Radara jak to nie możesz wejść?!!! Zaloguj się normalnie jak na edziecko, jeszcze zapytam się asi co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 07.04.05, 21:37 Radara byłaś na naszym forum, ale nic się nie odzywałaś i zostałaś usunięta z listy (osoby które tylko podczytują i nic się nie wypowiadają są usuwane z listy- taką formą przyjęłyśmy i tego się trzymamy). Asia jeszcze raz wpisała Cię na listę, ale pod warunkiem że się będziesz odzywać do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
radara Re: STYCEN 2005 !!!!!!! 20.04.05, 11:02 Dziewczyny, czy mozecie mnie nie kasować z listy, nie mam mozliwości częstego was odwiedzania, bo mam kaochane maluszki dwa, męza zapracowanego i nie mam mozliwosci częstego wyskakiwania do kawiarenki internetowej, a z wozkiem bym się do niej nie zmieściła. Bardzo Was proszę abyście mnie dołączyły i nie kasowały. Mam nadzieję, że wkrótce sobie pogadamy. My juz po chcinach Weroniczki jesteśmy. Przespała całą mszę. Ogólnie jest bardzo grzeczna i uśmiechnięta. Odpowiedz Link Zgłoś