Dodaj do ulubionych

A kto ze mną: 16tc:)

06.05.05, 21:53
Ja od dwóch dni i czuje się nadal rewelacyjnie ,cieszę sie bo ten czas już
nie stoi w miejscu ,coraz szybciej biegniesmile)))
w brzuszku bez zmian 88cm

pozdr.Ja i moje maleństwo
Obserwuj wątek
    • olunia24 Re: A kto ze mną: 16tc:) 06.05.05, 21:54
      ale ze mnie gapa zamoniałam się przedstawić,jestem tu od niedawna i własnie
      postanowiłam się ujawnić witam wszystkie mamusie
      • carinab Re: A kto ze mną: 16tc:) 07.05.05, 12:43

• jolanta8 Re: A kto ze mną: 16tc:) 06.05.05, 21:56
      hej witam ja też 16tc witaj w gronie
      • marianna72 Re: A kto ze mną: 16tc:) 07.05.05, 13:46
        Ja z takiem zapytaniem jak wy liczycie te tygodnie mam termin na 1 listopada i
        jestem dopero w 14 tyg i 5 dniu.Jak to mozliwe ,ze Wy jestescie w 16 tyg
        • jolanta8 Re: A kto ze mną: 16tc:) 07.05.05, 16:05
          Dlatego,ze ja tutaj jestem gościnnie mam termin na pażdziernik,zagościłam się
          tutaj na dobresmilechyba mnie wyrzucicie?smile
          pozdr.
          • swietlik111 Re: A kto ze mną: 16tc:) 07.05.05, 20:27
            smile hihi, i tak nie wiadomo która z nas urodzi wcześniej smile))
            ja mam niby termin na 2 listopad, choć według OM wychodzi 1 listopad (lekarz
            tylko wpisał inaczej), a na ostatnim USG wyszedł mi 30 październik smile

ALe tak ogólnie myślę że jestem w 15 tygodniu ciąży, dokładnie 14tc4d

pozdrawiam smile i się już nie sprzeczajcie o te drobiazgi smile))
            • marianna72 Re: do jolanta8 08.05.05, 10:26
              No tak zabrzmialo niezle niestety mam taki oschly styl pisania( przepraszam) a
              nie o to mi chodzilo Bardziej myslalam ,ze placze cos w obliczeniach . Poza tym
              mozna liczyc wedlug terminu usg i terminu ostatniej miesiaczki .U mnie te dwa
              terminy sie pokrywaja.A jezeli chodzi o porod w moich dwoch poprzednich ciazach
              urodzilam tydzien po terminie , wiec i teraz pewnie tak bedzie jakos nie kreci
              mnie ten 1 /11 .Pozdrowienia
              • jolanta8 Re: do marianna72 08.05.05, 12:13
                Nic nie szkodzi ,ja bynajmniej nie odniosłam oschłego nastawienia do mnie

Na początku miałam też termin na 1.11 jak byłam na I usg ale na drugim i tzrcim
                termin był już inny na 24.10 i tak jest do tej pory
                wiesz mnie też się nie podobała ta data 1 .11 ale bardzo mało dziewczyn rodzi w
                terminie więc się nie martw na zapas smile
                pozdr,.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka