rzasia 30.05.05, 09:55 Trochę intymniej. Czy wasz mocz ma kolor intensywnie żółty, jak żółtko? Nigdy tak nie miałam, a od początku tej ciąży to aż mi dziwnie. Wyniki robiłam miesiąc temu i były ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Co z moczem? 30.05.05, 10:32 Kolor moczu zalezy tez od czestotliwosci sikania, im czesciej tym ciemniejszy. Mocz po nocy jest na pewno ciemniejszy, niz ten sikany w ciagu dnia. No i zalezy tez od tego, co jesz. A skoro masz dobre wyniki to ja bym sobie problemow nie wymyslala! Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: Co z moczem? 30.05.05, 13:16 kolor nie ma znaczenia, ważne są wyniki ja myślałam, że im częściej tym jaśniejszy i ja tak mam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Co z moczem? 30.05.05, 13:21 mocz jest ciemniejszy jak się za mało pije. ale jesli dużo pijesz to wspomnij o tym kolorze lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Co z moczem? 30.05.05, 13:25 Im częściej się sika, albo im więcej się pije, tym mocz jest jaśniejszy - bo bradziej rozrzedzony. Ale też ma na to wpływ, jak pisała Świetlik, co się je, albo jakie leki się zażywa. Mąż kiedyś brał jakieś tabletki, po których sikał na niebiesko. Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Co z moczem? 30.05.05, 13:59 To on taki blękitny, szlachetny, a ja.. A tak wogóle to na prawdę mało piję, ale mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: Co z moczem? 01.06.05, 11:29 Ja też malutko piję. Wiem że powinnam dużo więcej ale nie mogę się zmusić. A siuśki mam intensywnie żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Co z moczem? 04.06.05, 13:10 No, już jest lepiej, powiedziałabym przyzwoicie. Zaczęłam pilnować ilości wypijanych płynów. Muszę się nieraz zmuszać, ale to dla dobra nas obu. Odpowiedz Link Zgłoś