majka.majka 20.06.05, 09:36 Niestety zaczęły mi puchnąć nogi i ręce. Podobno może to zapowiadać zatrucie ciążowe. Wiecie coś na ten temat? Pozdrawiam (30 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: puchną mi dłonie i stopy 20.06.05, 10:00 Chyba niekoniecznie puchniecie zapowiada cos zlego. Ja po wczorajszej wycieczce mialam stopy jak Shrek Ale przy tym upale to chyba nic dziwnego. Ulge przynosza kremy chlodzace do stop, ale w seksownych sandalkach raczej tego lata nie pochodze pozostaja mi wygodne klapki. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: puchną mi dłonie i stopy 20.06.05, 10:06 Mnie też zaczęły puchnąć nogi.Rece trochę mniej ale też nie są takie jak przedtem. Też mi się wygdaje że puchnięcie to nie jest od razu objawem zatrucia. Moja mama jak była ze mną w ciąży to całą ciążę miała opuchnięte nogi i ręce-> jak Schrek) A ja urodziłam się i jestem zdrowa Głowa do góry! moim zdaniem to raczej wina wyższych temperatur. Pozdrawiam Ania i lilypie.com/days/050925/4/0/1/+1 Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: puchną mi dłonie i stopy 20.06.05, 13:05 jak tylko nadchodzą upały mnie też puchną stopy, dłonie mniej. to chyba normalne, ale o zatruciu też coś słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: puchną mi dłonie i stopy 20.06.05, 15:34 nie martw się - zatrucie, jak coś źle w wynikach moczu wychodzi a pod koniec puchnięcie normalne ja mam kostki jak baloniki, ale to upał pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: puchną mi dłonie i stopy 27.06.05, 11:28 Witam Na spuchniete konczyny najlepsze jest picie dużej ilości wody, soków itp. nawet do 4 litrów. Nie żałujcie sobie, przynosi to efekty. Jesli któraś ma problemy ze szczawianami w moczu to polecam wodę Jana. Jak dla mnie bardzo dobra, a dodatkowo zauważyłam, że mi się paznokcie poprawiły Odpowiedz Link Zgłoś
aniusza Re: puchną mi dłonie i stopy/ szczawiany 29.06.05, 10:46 A propos szczwianów Co oznacza , że w moczu znajdują sie pojedyncze kryształy szczwianu wapnia? I jesze jedno: co to za woda Jana (mineralna? czy jakaś specjalna?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: puchną mi dłonie i stopy/ szczawiany 29.06.05, 15:06 Opuchlizne stop lagodzi smarownie ich Amolem. Natychmiastowa ulga, bo przyjmnie chlodzi i zminiejsza opuchlizne. Polecam, wyprobowalam na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś