bartek9954 04.08.05, 08:19 A pamięta ktoś z Was szał na czapki kominiarki. U mnie wszyscy nosili kominiarki. Tylko oczy było widać. Chyba teraz by zabroniono tak chodzić (wiadomo terroryzm). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanskje Re: Czapki Kominiarki 30.07.06, 17:26 >U mnie w Lo tez chlopcy nosili takie Ja za to pametam tzw kominy - rura zrobiona na drutach ktora zakladalo sie na glowe tzn ze twarz tylko wystawala. Mialam taka rure niebieska i bordowa Odpowiedz Link Zgłoś
martinka74 Re: Czapki Kominiarki 01.08.06, 12:11 W czapce kominiarce kazdy wygladal równie atrakcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Czapki Kominiarki 02.08.06, 15:57 no..oiniektore mialy takie dluuuugie pompony. jak przywiazalem za niego kolego do lawki w kosciele, to myslalem, ze sie udusi jak nagle wstal))) Odpowiedz Link Zgłoś
coffee1 Re: Czapki Kominiarki 02.08.06, 20:30 Miałam taką czapkę. Zieloną. Dostaliśmy na religii, z darów ze Szwecji. Wyglądaliśmy jak brygada antyterrorystyczna. W mojej niestety prędko pękł plastik, którym był usztywniony daszek i bylo po kominiarce. Bo z klapniętym daszkiem, to już nie ten szyk... Odpowiedz Link Zgłoś