smok18 20.09.05, 13:30 Z tego co pamiętam to masz dzisiaj pierwsze usg.Koniecznie napisz co tam wypatrzyła Pani Szrandt-Litepło,ze szczegółami.Trzymam kciuki i czekam na post od ciebie.Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala781 Re: do MALA781 21.09.05, 10:31 Cześć Magda. Była na piewszej wizycie. Na USG śliczny zarodek, 6 ty i trzy dni, serduszki bije. Wszystko bardzo malutkie. Dostałam duphaston profilaktycznie raz dziennie (to przez to że pierwszą ciąże poroniłam i druga traktowana jest z większą ostrożnością) następna wizyta 5.10 i liczę że wszystko będzie w porządku. Na razie wszystko ok. A jak u Ciebie? Pozdrawiam. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
smok18 Re: do MALA781 21.09.05, 10:44 Ja na moje potwierdzajace zywotność maleństwa usg ide w pon.26.09.Mam nadzieje zobaczyć już bijące serduszko i to tez powinien byc 6tydz.A tak poza tym to czuje się nad podziw dobrze.Zadnych mdłości,nastrojów,zachcianek.Niewiem czy to odchylenie od normy czy takie mam szczęście.Jedynie piersi strasznie bolą i urosły do giga rozmiarów.Napewno dam znać Gosiu po badaniu.A ty jak się masz? W razie czego to moje gadu-gadu 8142115 Odpowiedz Link Zgłoś
mala781 Re: do MALA781 21.09.05, 11:00 ja w tej i poprzedniej ciąży tez nie miałam prawie żadnych objawów...teraz tylko wieczorem trochę mdłości i czasami ucisk w brzuchu. Nic ponadto. No i oczywiście piersi a jakże dalej innych doświadczeń nie mam...co będzie dalej to trzeba pytać bardziej zaawansowanych koleżanek.. Odpowiedz Link Zgłoś