niunia64 07.10.05, 21:16 Bo mnie strasznie- to chyba pachwiny, nawet w nocy jak przekręcam się, czy wstaje to okropny ból, czasem nie mogę dać kroka, czy Wy też tak macie i czym to może być spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiask Re: Bolą Was pachwiny? 07.10.05, 21:21 Też tak mam. Chociaż w poprzedniej ciązy bolały mnie jeszcze bardziej. Pod koniec ciązy to w nocy budziła sie z bólu przy zmianie pozycji. Teraz też bolą, ale nie aż tak Myślę, że jest to związane z uciskiem dziecka na naczynia krwionośne i nerwy, bo zaraz po porodzi wszelkie bóle mi przewszły. Ach, co to była za ulga! ) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka24 Re: Bolą Was pachwiny? 07.10.05, 23:48 Mnie tez niestety bolą zwłaszcza przy chodzeniu nieraz mam wrazenie ze cos mi wyskakuje jakby zyła czy cos zalezy jak stapne ( W nocy drętwieja mi nogi i mam obolałe biodra no ale cóż jeszcze sie troszke trzeba pomęczyc dla dobra sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
gomaz Re: Bolą Was pachwiny? 08.10.05, 12:24 Mnie pachwiny bolą właściwie od początku 8 m-ca. Przy każdym ruchu nogą, przy każdym przekręcaniu się w nocy, przy wstawaniu itd. A jak trochę więcej pochodzę w ciągu dnia to jeszcze bardziej bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Bolą Was pachwiny? 08.10.05, 12:28 spowodowane... ciążą też czasem mnie bolą jak chodzę, taki kłujący ostry ból. Odpowiedz Link Zgłoś
27kate Re: Bolą Was pachwiny? 12.10.05, 11:17 mnie też bolą strasznie, ale raczej jak leżę i chcę zmienić pozycję-ból okropny. Mąż w nocy pomaga mi się przekręcić z boku na bok. Jak chodze też nie jest miło,ale da sie wytrzymać. Kiedy to się skończy????? Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: Bolą Was pachwiny? 09.10.05, 09:59 Bolą to bardzo delikatnie powiedziane!! Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie, żeby ból krocza po porodzie był bardziej dotkliwy! Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale każda zmiana pozycji w nocy, nawet sposobu siedzenia za dnia to dla mnie koszmarny ból...Ale jeszcze 3 tygodnie.Mam jedynie nadzieję, że nie przenoszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kotna Re: Bolą Was pachwiny? 09.10.05, 10:56 Oj zwłaszcza w nocy przy przekręcaniu się czuję że je mam i rano jak wstaję to nie mam siły ustać o własnych siłach bo mi pachwiny odmawiają posluszeństwa przez pierwsze 10 minut stania. A nie daj coś w nocy na siku polecieć...mordęga)) Zanim się wstanie pójdzie to się nacierpię z pęcherzem;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: Bolą Was pachwiny? 09.10.05, 11:23 bolą coraz bardziej... a jak mam pełny pęcherz to strasznie... czuję ten silny nacisk na dół brzucha... na pachwiny, nogi... nawet kiszkę stolcową... może z powodu tyłozgięcia macicy...? Odpowiedz Link Zgłoś