pola333 31.10.05, 09:21 - zblizaja sie mrozy a ja nie bardzow wiem czy mozna npzastosowac dermosan?A moze sa jakiespecjalne kremyochronne dzla dzidziusiów? prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaa256 Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 09:27 Ja stosuję krem ochronny Ziajki. Napisane na nim jest, żeby stosować u dzieci od 3 miesiąca, ale mój pediatra powiedział, że mogę go stosować już. Córcia w środę skończy 7 tygodni, a krem stosuję od 3 dni. Moja przyjaciólka stosuje Nivea "na każdą pogodę" i bardzo go chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 09:27 Swietnie sie sprawdził przy starszym synku nivea na kazda pogodę, teraz też zamierzam go stosować , nie zawiera wody, pozdrawiam kinga Odpowiedz Link Zgłoś
wiercipietka Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 09:27 Sa specjalne kremy, Dermosan moze uczulic. Ja kupilam krem Nivea ale jeszcze nie probowalam wiec nie moge nic o nim powiedziec w. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 09:56 ja stosuję nivea i bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 11:04 Balneum Baby Cream - w Tesco koszt okolo 18 zl za 125 g - b.wydajny, delikatny, bezzapachowy - zyskal tutul Super produktu magazynu Mam dziecko w roku 2003 swietnie sie sprawdza na buzi z efektem skazy białkowej, jest bezzapachowy i na pewno nie uczuli polecila mi go kolezanka i potem przy wizycie u lekarza, usłyszalam też o tym kremie Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: czym smarowac twarz dziecka 31.10.05, 12:45 A u nas po nivea była wysypka. Pediatra zaleciła maść Bepanten. Jest ok. Pozdrawiamy (mamy 2,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś