aniapatryk 31.10.05, 13:49 3 lata temu zaczynałam własnie od tego forum. Uzyskałam tam dużo pomocy,dowiedzialam sie mnostwo rzeczy.Jest tez tam troche przesadyzmu czasami,ale ogolnie forum jest swietne.Polecam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: Forum dla alergikow 02.11.05, 11:49 Aniu, bardzo Ci dziękuję, znalazłam już tam kilka ważnych dla nas informacji. Kurcze, dlaczego nikt wczesniej nie powiedział, że w ciąży nalezy unikać mocnych alergenów, by później dziecko nie miało problemów?? - ja złopałam mleko i jadłam nabiał jak najęta, słodycze młóciłam jak wiatrak.... a teraz ... maksio ma chyba alergie na rózne rzeczy i albo czeka nas wizyta u alergologa albo... jeszcze sprawdzę inną dietę i będę zapisywać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Forum dla alergikow 02.11.05, 12:15 Kochana nie do konca tak jest z tym unikaniem alergenow w ciazy,uwierz mi ja teraz przy drugim naprawde unikałam ich, no i co moj mały juz wysypany.Nie ma co sobie robic wyrzutów.Ja ze swojej strony moge ci tylko polecic jedno,leczenie Homeopatia.Nam pomogło bardzo ze starszym ,teraz moj mały juz tez jest po wizycie u homeopaty Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Forum dla alergikow 02.11.05, 12:23 tylko skąd ja takiego wezmę w poznaniu?? A wogóle... to jak to leczenie u Was wygląda?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Forum dla alergikow 02.11.05, 13:54 A prosze bardzo lek. med. Wojciech Wika * Homeopata Klasyczny ul.Miczurina 20a Poznań - tel: 0 -61- 867 48 51 bardzo polecany Dr. Pietrala z Kornika 0-61 8170-297 (20 km od P-nia) (klasyk) choc dostanie sie do niego jest baaaaardzo trudne Polecany dr Wirga w Poznaniu,ul Kassyusza 2,tel:8411160.Bardzo d.specjalista,ale troche szorstki To wszystko polecani lekarze z forum homeopatia. Pierwsza wizyta to około 1,5 godzinny wywiad, pytania zadawane czasem sa smieszne ale bardzo wazne .lekarz leczy twoje dziecko jednym lekarstwem kompleksowo Odpowiedz Link Zgłoś