ariana1 22.11.05, 10:39 Dlaczego Grudniówki tak panicznie boją się listopada? Co któryś wątek, to np: "urodzę w listopadzie, ale nie wywalajcie mnie do Listopadówek!!!" itp. dramatyczne odezwy. Gryzą u nas, krzywą patrzą czy co? Bez przesady,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nietzsche_f Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 10:48 A ja przewiduje, ze bede Grudniówką własnie))))) pzdr P.S. Ale prosze nie wywalajcie mnie do Grudniówek;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 19:49 Listopad jest super, za 2 dni moja córa skończy 5 lat. Grudzień też niezły- za 2 dni i 2 tygodnie skończę ****lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_pod_choinke Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 22:16 Chyba nie ma czego szukać dziury w całym i doszukiwać się problemu gdzie go nie ma, co?- przyznajcie rację.... Zarówno my jak i Wy (podczytuję Was regularnie) potrafimy wyrażac swoje zdanie bez obrażania się, atmosferta na naszych forach jest naprawdę cool. Myślę, że jeśli w ogóle to w grę wchodzi tutaj szczypta przywiązania do forum, utożsamiania się z nim/ z konktrtnym miesiącem, przyzwyczajenia się do faktu, że jest się Grudniówką/ Listopadówką, że dzidzia będzie z Grudnia/Listopada. Grudniówka src="<a href="lilypie.com/days/051221/2/21/1/+1"" target="_blank">lilypie.com/days/051221/2/21/1/+1"</a> Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 22:31 To po co te dramatyczne posty typu: "nie wywalajcie mnie do listopadówek!" ?? Już parę razy je znalazłam na waszym forum. Może jestem przewrażliwiona (po porodzie), ale mnie się akurat przykro zrobiło i trochę zabolało. Tak jakby u nas właśnie ptasia grypa szalała i przeniesienie się do nas było za karę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hela15 Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 23:24 to normalne, że przyzwyczajamy się do siebie. ja z terminem listopadowym bywam na listopadzie. mam dużo niewiadomych jak to będzie, gdy urodzę dziecko, dlatego podczytuję sobie nowe forum, które założyły listopadówki - dzieci listopad. a tam było powiedziane, że zaproszeni są jedynie ci, którzy rodzicami zostaną w listopadzie. fajnie..... to co? jak się przeterminuję 3 dni to na dzieci listopad 2005 nie mam wstępu...????może grudniówki mnie przyjmą, choć nie przyzwyczaiłam się do nich tak jak do listpopadówek. ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 10:42 Co ty opowiadasz Helu! Na forum Dzieci Listopad nie mają wstępu tylko i wyłącznie mamy, które urodziły w listopadzie! To jest forum dla nas wszystkich, które mają (miały) termin na listopad czyli Listopadówek, obojętnie kiedy rodziły. Ja urodziłam 31.X i też zażartowałam: "nie wywalajcie mnie do Październikówek" i objechała mnie za to Mrówka Krugerka wielokrotnie powtarza, podnosząc linkę do nowego forum,że to forum dla NAS WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Mrówko 23.11.05, 13:19 Eeeee tam... nie bierz do siebie. Zmęczenie ze mnie wyłazi i głupoty gadam...piszę... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hela15 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 15:28 eeeeeee tam, przewrażliwiona może jestem. przyzwyczaiłam się do dziewczyn z listopada, śledzę dzieciaczki kiedy komu sie urodziły itp. tylko moja mała nie chce wyjść.....buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
basia_j Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 14:06 hej, grudniówka się odzywa NIe mam pojęcia czemu tak dużo Babek z forum Grudniówek sie boi Listopada, ja osobiscie lubie listopad, mam córe z lsitopada i mąz ma urodziny w listopadzie, przyjaciólka z listopada i bardzo dobrze mi się układa ze Skorpionami. A ja jestem z grudnia i teraz mam termin na grudzien choc szczerez cieszyłabym się gdybym urodziła w listopadzie co razcej jest nie możliwe. Dziewczyny które piszą cytuje "urodzę w listopadzie, ale nie wywalajcie mnie do Listopadówek!!!" itp. chyba bardzoiej się związały z osobami z forum niz bardziej chodzi im o m-c, chyba?! Ja gdybym urodziła w listopadzie to mimo że 'sprzątam' Grudzien to wpisałbym sie tutaj bo jak listopad to listopad, grudzien to grudzień. Pozdrawiam serdecznie basia Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka25 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 18:40 właśnie wróciłam od gina termin mam na 28.11,czop odchodzi mi od dwóch tyg,na ktg dzisiaj skurcze lekkie.Jak nie urodze do poniedziałku to w srodę(30.11) mam wywołanie.Nie wiem czy załapie sie na listopad czy grudzień. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś