Dodaj do ulubionych

Niechciany Listopad?

22.11.05, 10:39
Dlaczego Grudniówki tak panicznie boją się listopada? Co któryś wątek, to
np: "urodzę w listopadzie, ale nie wywalajcie mnie do Listopadówek!!!" itp.
dramatyczne odezwy. Gryzą u nas, krzywą patrzą czy co? Bez przesady,no nie?
Obserwuj wątek
    • nietzsche_f Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 10:48
      A ja przewiduje, ze bede Grudniówką własniesmile))))) pzdr
      P.S. Ale prosze nie wywalajcie mnie do Grudniówek;]]]
    • escribir Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 19:49
      Listopad jest super, za 2 dni moja córa skończy 5 lat.
      Grudzień też niezły- za 2 dni i 2 tygodnie skończę ****lat wink)
    • marianka_pod_choinke Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 22:16
      Chyba nie ma czego szukać dziury w całym i doszukiwać się problemu gdzie go nie
      ma, co?- przyznajcie rację...smile. Zarówno my jak i Wy (podczytuję Was regularnie)
      potrafimy wyrażac swoje zdanie bez obrażania się, atmosferta na naszych forach
      jest naprawdę cool.

Myślę, że jeśli w ogóle to w grę wchodzi tutaj szczypta przywiązania do forum,
      utożsamiania się z nim/ z konktrtnym miesiącem, przyzwyczajenia się do faktu,
      że jest się Grudniówką/ Listopadówką, że dzidzia będzie z Grudnia/Listopada.

Grudniówka

src="<a href="lilypie.com/days/051221/2/21/1/+1""
      target="_blank">lilypie.com/days/051221/2/21/1/+1"</a>
      • ariana1 Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 22:31
        To po co te dramatyczne posty typu: "nie wywalajcie mnie do listopadówek!" ??
        Już parę razy je znalazłam na waszym forum. Może jestem przewrażliwiona (po
        porodzie), ale mnie się akurat przykro zrobiło i trochę zabolało. Tak jakby u
        nas właśnie ptasia grypa szalała i przeniesienie się do nas było za karę....
    • hela15 Re: Niechciany Listopad? 22.11.05, 23:24
      to normalne, że przyzwyczajamy się do siebie. ja z terminem listopadowym bywam na listopadzie. mam dużo niewiadomych jak to będzie, gdy urodzę dziecko, dlatego podczytuję sobie nowe forum, które założyły listopadówki - dzieci listopad. a tam było powiedziane, że zaproszeni są jedynie ci, którzy rodzicami zostaną w listopadzie. fajnie..... to co? jak się przeterminuję 3 dni to na dzieci listopad 2005 nie mam wstępu...????może grudniówki mnie przyjmą, choć nie przyzwyczaiłam się do nich tak jak do listpopadówek. ech.....
      • ariana1 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 10:42
        Co ty opowiadasz Helu! Na forum Dzieci Listopad nie mają wstępu tylko i
        wyłącznie mamy, które urodziły w listopadzie! To jest forum dla nas wszystkich,
        które mają (miały) termin na listopad czyli Listopadówek, obojętnie kiedy
        rodziły. Ja urodziłam 31.X i też zażartowałam: "nie wywalajcie mnie do
        Październikówek" i objechała mnie za to Mrówka smile Krugerka wielokrotnie
        powtarza, podnosząc linkę do nowego forum,że to forum dla NAS WSZYSTKICH.
        • mrowka75 arianko! 23.11.05, 11:58
          Ja Cię objechałam? o masz ci los?
          • ariana1 Mrówko 23.11.05, 13:19
            Eeeee tam... nie bierz do siebie. Zmęczenie ze mnie wyłazi i głupoty
            gadam...piszę...
            smile)))
        • hela15 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 15:28
          eeeeeee tam, przewrażliwiona może jestem. przyzwyczaiłam się do dziewczyn z listopada, śledzę dzieciaczki kiedy komu sie urodziły itp. tylko moja mała nie chce wyjść.....buuuuuuuu
    • basia_j Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 14:06
      hej, grudniówka się odzywa smile
      NIe mam pojęcia czemu tak dużo Babek z forum Grudniówek sie boi Listopada, ja
      osobiscie lubie listopad, mam córe z lsitopada i mąz ma urodziny w listopadzie,
      przyjaciólka z listopada i bardzo dobrze mi się układa ze Skorpionami.
      A ja jestem z grudnia i teraz mam termin na grudzien choc szczerez cieszyłabym
      się gdybym urodziła w listopadzie co razcej jest nie możliwe.

Dziewczyny które piszą cytuje "urodzę w listopadzie, ale nie wywalajcie mnie do
      Listopadówek!!!" itp. chyba bardzoiej się związały z osobami z forum niz
      bardziej chodzi im o m-c, chyba?! Ja gdybym urodziła w listopadzie to mimo
      że 'sprzątam' Grudzien to wpisałbym sie tutaj bo jak listopad to listopad,
      grudzien to grudzień.

Pozdrawiam serdecznie basia
      • madzienka25 Re: Niechciany Listopad? 23.11.05, 18:40
        właśnie wróciłam od gina termin mam na 28.11,czop odchodzi mi od dwóch tyg,na
        ktg dzisiaj skurcze lekkie.Jak nie urodze do poniedziałku to w srodę(30.11) mam
        wywołanie.Nie wiem czy załapie sie na listopad czy grudzień.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka