patrycjabl79 01.12.05, 19:37 Czy ktoras z Was chodzi na basen??? ja dzis zaczynam bylam po raz pierwszy po dlugiej przerwie no i wytrzymalam tylko pol h, ciezko mam nadzieje ze bedzie lepiej czy znacie jakies swiczenia zalecane wlasnie dla ciezarnych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak-i Re: Basen 02.12.05, 20:55 helo ja ide jutro mam mała infekcje vaginalna i lekarz nie był zachwycony tym pomysłem ale cos mi sie wydaje ze i tak jej nie dolecze w ciazy(juz nawet brałam antybiotyk) a bardzo mi sie cce popływac, zwłaszcza ze bardzo boli mnie kregosłup. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: Basen 03.12.05, 11:12 ja ponownie dzis sie wybieram wraz z mezulkiem i przyjaciolmi zauwazylam iz latwiej plywa mi sie na plecach niz na brzuchu lecz moze to kwestia wprawy i przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: Basen 05.12.05, 12:16 też chodzę dwa razy w tyg. Wcześniej biegałam to teraz mam potrzebę, żeby coś robić, a ciąży tak niewiele można. zostaje basen, chociaż nie przepadam, bo straszny zmarźluch jestem Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: Basen 05.12.05, 19:28 A czy chodzicie na basen z chlorowaną czy ozonowaną wodą? Ja bardzo chcę iść ale strasznie boję się infekcji. Czy są specjalne baseny dla ciężarnych? A może znacie jakieś w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś