romilka 19.02.06, 21:47 Jak synka namowic do piacia!!Wogole nic nie chce,ani herbatek,ani soczkow,wody!nic!! Niekapek bee,butelki tez!!Co robic wciskac na sile lyzeczka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em73 Re: NIE CHCE NIC PIC... ;-( 19.02.06, 22:29 Zupelnie przypadkiem zajzalam na to forum i okazuje sie ze znow jest aktywne. Powinnam najpierw sie przywitac, ale do rzeczy. Moja corka miala podobna "faza" w zeszlym tygodniu. Bylo to chyba zwiazane z zebami lub katarem. Jedynym wyjsciem bylo podawanie mleka lub soku lyzeczka. Naszczescie po paru dniach sytacja wrocila do normy, razem z odetkanym nosem. Przy okazji zaczelysmy probowac niekapki, ale w naszym wypadku to porazka. Mloda nie ma zamiaru nic wysysac z kubka, a o trzymaniu go samemu nie ma wogole mowy. Nie wiem, czy to kwestia kubka, czy tez Mloda musi jeszcze dorosnac. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
je Re: NIE CHCE NIC PIC... ;-( 20.02.06, 10:45 witam na tym formu. u nas na poczatku tez nie chciala córka pic, teraz jest lepiej, ale jakos samo to sie zrobilo. my próbowalismy dawac butelke soku z woda (mnie slodkie) przed mlekiem, udalo sie najpierw wypic 30ml potem do 60ml a reszta mleka. Gdy przyzwyczaila sie do smaku to teraz po zjedzeniu obiadu popije soku, po zjedzeniu jablka, etc. I pije z reguly z butelki, niekapek tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: NIE CHCE NIC PIC... ;-( 20.02.06, 14:38 a dajesz jeszcze cycusia?? bo mj mlody po zlobku to jeszcze herbatke pije a w domku to juz by tylko cyca chcial, jedynie przed posilkiem sie troche z niekapka napije Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: NIE CHCE NIC PIC... ;-( 21.02.06, 05:16 moj maly niekapkiem sie bawi raczej, cos tam pociamka, ale tyle co kot naplakal... cys najlepszy do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
renste nie chce pić 22.02.06, 11:56 A mój synek nie chce nić pić i kropka.Niezaleznie od niczego).Jak w ciągu dnia wypije z 50ml herbatki -to dużo.Ale sika duzo,więc chyba wszystko jest ok. Widocznie jedne dzieci potrzebują więcej napojów inne mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
atkabea Re: NIE CHCE NIC PIC... ;-( 14.03.06, 08:54 Moja córcia też tak ma. Teraz może jest już troszkę lepiej, jak jej dam butelkę to chociaż jeden łyk pociągnie, do niedawna zero picia. Ale to co pije to i tak jest mało, soczki się marnują albo robię z nich wieczorem kisielek, i wtedy zjada chętnie Odpowiedz Link Zgłoś