Dodaj do ulubionych

Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne...

21.03.06, 17:01

Obserwuj wątek
    • pinik Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:02
      mnie to spotkanie nie dotyczy (choc ja tez byla Lodzianka chlip, chlip...), ale
      z tego twojego postu, kapuha, niewiele sie wyjasnia smile
      • kapuhy_a Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:09
        tongue_out czepliwa jesteś...pomyliłam klawisze..każdemu się zdarza tongue_out a ja dzisiaj
        jestem w pełni wytłumaczalna,bo w depresji...Pinik pakuj walizkę i
        przyjeżdżaj..pomogłabyś mi pokój pomalować...i dałabym Ci się lalkami pobawić
        jakbyś chowała je do pudeł smile
    • kapuhy_a Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:07
      Wcisnęłam enter zamiast myszy sorry...już piszę wyraźnie.
      Spotykamy się w piątek tj.24.03.06 o godz.11.00 w Galerii Łódzkiej przy
      fontannie z żabami.Punkt na tyle charakterystyczny,że nie sposób go przeoczyć smile
      POtem całę podwójne stadko przenosi się do tej lodziarni na górze gdzie jest
      duuużo stolików i inne pyszności wrazie jakby któraś miała ochotę na coś innego
      niż lody.
      Wszystkie spóźnialskie proszę kierować się od razu do lodziarni a poznać nas
      łatwo.Ja założe coś czekoladowego żeby nie było,że Kapusta vel Osioł nie rzucił
      sie w oczy i do spotkania nie doszło.No i pewnie rzucę się na jakieś lody
      czekoladowe chociaż to wszystko zależy od Lenki...ale to na pewno będą lody...
      • mischka49 Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 22:47
        ciekawa jestem ile nas bedzie?....A moze dodatkowo jakis znak?
        Mischka & Stas
    • kapuhy_a podwieszam wyżej żeby nikt niczego nei przeoczył.. 22.03.06, 16:24
      myslę ze niepotrzebne nam identyfikatory...w każdym razie jakbym była wcześniej
      to jestem w jakimś dizeckowym sklepie na dole big_grin ale będę na czas przy
      żabach...jak mi się chce tych pyszności...oj jak bardzo
    • kapuhy_a Przypominam zapominalskim 23.03.06, 17:02
      Jutro godz 11.00 przy fontannie z żabami w Galerii.POtem szukać podwójnych
      należy w lodziarni na górze...mniam już się nie moge doczekać...
      • kropka1005 melduję ze bede 23.03.06, 20:06
        na 100% no chyba ze w nocy spadną tony śniegusmile i nie dotoczę się do galeriismile
    • kapuhy_a szkoda że nie mam aparatu... 23.03.06, 20:30
      udokumentowałybyśmy spotkanie Biedronek z łódzkiego...
      • pinik Re: szkoda że nie mam aparatu... 23.03.06, 21:39
        O wlasnie!!! Zrobcie jakies zdjecia jutro i wstawcie tu!!! KOniecznie!!!
    • polaquinha Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 23.03.06, 22:25
      No to do zobaczenia Biedronki smile
      Mam nadzieje,ze jak najwiecej z nas dopisze.
      Pozdrowionka
      Paula i Malenstwo
      Ps Myslicie,ze tak w ogole to wystarczy im lodow w tej lodziarni?
      Bo wiecie jak sie tak dosiadziemy...to moga im sie wszystkie zapasy szybciutko skonczyc! ;-P
      Ja,w kazdym razie,nastawiam sie na istne szalenstwo!
      P.
      • mischka49 Re: Spotkanie Łodzianek , katastrofa! 24.03.06, 09:39
        Czesc Dziewczyny,
        Pisze do Was na szybko bo mam tylko 5 minut. Niestety nie dotre na to jakze
        dlugo oczekiwane spotkanie! Moja 2 letnia Ola ciezko zachorowala w nocy
        (podobno zapalenie pluc!), czekamy teraz na Pogotowie, a pozniej podobno Ola
        kwalifikuje sie do szpitala, bo sprawa jest powazna. Jestem wykonczona,
        niedospana bo jak? W ciazy; Stasio niespokojnie sie wierci, same klopoty!
        Przepraszam Was jeszcze raz. Mam nadzieje, ze bedziemy mogly to powtorzyc np w
        pierwszych dniach Maja (Francuzi maja takie piekne "swieto" - Dzien konwalii,
        kiedy to kobietom ofiarowuje sie bukiecik konwalii....)
        Buziaki dla brzuszkow i doskonalych lodow... snif, snif...
        Mischka, Ola & Stasio
        • kapuhy_a Mishka trzymaj się... 24.03.06, 20:13
          A my zjadłyśmy ogromniaste lody..mamy na to dowód zdjęciowy..za nasze forumowe
          brzuszki....pysznie było oj pysznie...wkrótce pokażemy jak bardzo się opychałyśmy big_grin
          Cmoki idę do łózka bo dopiero ściągnęłam do mojego domu i jestem
          wykończona...cmok i do nastęnego spotkania big_grin
          • pinik Re: Mishka trzymaj się... 24.03.06, 20:21
            Wstawcie no te zdjecia! smile
            • kropka1005 ja też jestem 24.03.06, 20:30
              dopiero też wróciłam do domku, jestem wykończona po całym dniu...ale lody były
              wypasione. aga sprawdz jutro pocztę. pozdrawiam
              • kapuhy_a Re: ja też jestem 24.03.06, 20:43
                oki jutro sprawdzę..jak będą fotki to od razu zamieszczę big_grin
                też padam...a normalnie jak małe dziecko rzuciłam się właśnie na paczkę,którą
                przyniósł pan paczkowy...nei móiąc już o wielkkiej reklamówie,któą dostałam od
                przyjaciólki...jejeku ale fajny dzień...
                p.s.MAciek nie pomalował sufitu..czekał...hehe biedny cały dzień mu zmarnowałam big_grin
                • kropka1005 monikajacka 24.03.06, 20:45
                  moniko sprawdz pocztę gazetową.
    • polaquinha Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 24.03.06, 20:53
      Czesc Dziewczynki, dzieki za mile spotkanko smile)
      A lody byly rzeczywiscie superzaste-mniam.
      Dopiero teraz wstalam bo jak wrocilam do domciu to zaraz poszlam spac.A w drodze powrotnej jeszcze "zaliczylam" Dino i wcale nie jestem madrzejsza jesli chodzi o te wozki.

Szkoda Mischko,ze nie moglas dotrzec. Mam nadzieje,ze z Twoja coreczka wszystko bedzie dobrze i ze szybciutko wyzdrowieje.
      Powodzenia i trzymajcie sie cieplutko smile

No to do nastepnego spotkanka smile
      • kropka1005 kapuhy_a 24.03.06, 20:59
        już możesz sprawdzić pocztę
        • kropka1005 ZAPOMNIAŁAM SPYTAĆ 24.03.06, 21:20
          KIEDY NASTĘPNE SPOTKANKO??? smile
          • mischka49 Wiesci... 24.03.06, 21:50
            Czesc Dziewczyny,
            Jeszcze raz Was przepraszam ale sila wyzsza; Ola do szpitala jednak nie poszla.
            Ufff! Troche mi lzej, bo do tej pory wsystko lecialo mi z rak; zapalenie pluc
            sie potwierdzilo (zabije rodzinke mojego meza!!, doszlo zapalenie krtani,kaszel
            z poswistem itp... Zaczynam zyskiwac wiedze!! Ale to oznacza, ze bedzie w domu
            (i znow nie pojdzie do dzieci)przynajmniej jezcze przez okolo 10 dni. Moj maz
            wsciekly na caly swiat bo cytuje "taka piekna pogoda, a dziecko w domu siedzi".
            Mam prawdziwy problem jak mu to wszystko wytlumaczyc!
            Co do naste^pnego spotkania, to moze faktycznie niedlugo.? Mam nadzieje, ze
            wiosna sie u nas na dobre zagosci i bedzeimy mogly sie gdzis umowic.
            Jeszcze raz wielkie dzieki za slowa otuchy! Czekam na zdjecia; pozdrowionka bye
            • kapuhy_a Re: Wiesci... 24.03.06, 21:53
              MOże koniec kwietnia?właśnei jak bęzei cieplej i to święto konwalii jakby
              troszkę przyśpieszyć..big_grinzanim się rozdwoimy?
              co wy na to?
              Biegnę sprawdzić pocztębig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka