pinik Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:02 mnie to spotkanie nie dotyczy (choc ja tez byla Lodzianka chlip, chlip...), ale z tego twojego postu, kapuha, niewiele sie wyjasnia Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:09 czepliwa jesteś...pomyliłam klawisze..każdemu się zdarza a ja dzisiaj jestem w pełni wytłumaczalna,bo w depresji...Pinik pakuj walizkę i przyjeżdżaj..pomogłabyś mi pokój pomalować...i dałabym Ci się lalkami pobawić jakbyś chowała je do pudeł Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 17:07 Wcisnęłam enter zamiast myszy sorry...już piszę wyraźnie. Spotykamy się w piątek tj.24.03.06 o godz.11.00 w Galerii Łódzkiej przy fontannie z żabami.Punkt na tyle charakterystyczny,że nie sposób go przeoczyć POtem całę podwójne stadko przenosi się do tej lodziarni na górze gdzie jest duuużo stolików i inne pyszności wrazie jakby któraś miała ochotę na coś innego niż lody. Wszystkie spóźnialskie proszę kierować się od razu do lodziarni a poznać nas łatwo.Ja założe coś czekoladowego żeby nie było,że Kapusta vel Osioł nie rzucił sie w oczy i do spotkania nie doszło.No i pewnie rzucę się na jakieś lody czekoladowe chociaż to wszystko zależy od Lenki...ale to na pewno będą lody... Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 21.03.06, 22:47 ciekawa jestem ile nas bedzie?....A moze dodatkowo jakis znak? Mischka & Stas Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a podwieszam wyżej żeby nikt niczego nei przeoczył.. 22.03.06, 16:24 myslę ze niepotrzebne nam identyfikatory...w każdym razie jakbym była wcześniej to jestem w jakimś dizeckowym sklepie na dole ale będę na czas przy żabach...jak mi się chce tych pyszności...oj jak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Przypominam zapominalskim 23.03.06, 17:02 Jutro godz 11.00 przy fontannie z żabami w Galerii.POtem szukać podwójnych należy w lodziarni na górze...mniam już się nie moge doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 melduję ze bede 23.03.06, 20:06 na 100% no chyba ze w nocy spadną tony śniegu i nie dotoczę się do galerii Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a szkoda że nie mam aparatu... 23.03.06, 20:30 udokumentowałybyśmy spotkanie Biedronek z łódzkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: szkoda że nie mam aparatu... 23.03.06, 21:39 O wlasnie!!! Zrobcie jakies zdjecia jutro i wstawcie tu!!! KOniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 23.03.06, 22:25 No to do zobaczenia Biedronki Mam nadzieje,ze jak najwiecej z nas dopisze. Pozdrowionka Paula i Malenstwo Ps Myslicie,ze tak w ogole to wystarczy im lodow w tej lodziarni? Bo wiecie jak sie tak dosiadziemy...to moga im sie wszystkie zapasy szybciutko skonczyc! ;-P Ja,w kazdym razie,nastawiam sie na istne szalenstwo! P. Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: Spotkanie Łodzianek , katastrofa! 24.03.06, 09:39 Czesc Dziewczyny, Pisze do Was na szybko bo mam tylko 5 minut. Niestety nie dotre na to jakze dlugo oczekiwane spotkanie! Moja 2 letnia Ola ciezko zachorowala w nocy (podobno zapalenie pluc!), czekamy teraz na Pogotowie, a pozniej podobno Ola kwalifikuje sie do szpitala, bo sprawa jest powazna. Jestem wykonczona, niedospana bo jak? W ciazy; Stasio niespokojnie sie wierci, same klopoty! Przepraszam Was jeszcze raz. Mam nadzieje, ze bedziemy mogly to powtorzyc np w pierwszych dniach Maja (Francuzi maja takie piekne "swieto" - Dzien konwalii, kiedy to kobietom ofiarowuje sie bukiecik konwalii....) Buziaki dla brzuszkow i doskonalych lodow... snif, snif... Mischka, Ola & Stasio Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Mishka trzymaj się... 24.03.06, 20:13 A my zjadłyśmy ogromniaste lody..mamy na to dowód zdjęciowy..za nasze forumowe brzuszki....pysznie było oj pysznie...wkrótce pokażemy jak bardzo się opychałyśmy Cmoki idę do łózka bo dopiero ściągnęłam do mojego domu i jestem wykończona...cmok i do nastęnego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 ja też jestem 24.03.06, 20:30 dopiero też wróciłam do domku, jestem wykończona po całym dniu...ale lody były wypasione. aga sprawdz jutro pocztę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: ja też jestem 24.03.06, 20:43 oki jutro sprawdzę..jak będą fotki to od razu zamieszczę też padam...a normalnie jak małe dziecko rzuciłam się właśnie na paczkę,którą przyniósł pan paczkowy...nei móiąc już o wielkkiej reklamówie,któą dostałam od przyjaciólki...jejeku ale fajny dzień... p.s.MAciek nie pomalował sufitu..czekał...hehe biedny cały dzień mu zmarnowałam Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Spotkanie Łodzianek żeby wszystko było jasne. 24.03.06, 20:53 Czesc Dziewczynki, dzieki za mile spotkanko ) A lody byly rzeczywiscie superzaste-mniam. Dopiero teraz wstalam bo jak wrocilam do domciu to zaraz poszlam spac.A w drodze powrotnej jeszcze "zaliczylam" Dino i wcale nie jestem madrzejsza jesli chodzi o te wozki. Szkoda Mischko,ze nie moglas dotrzec. Mam nadzieje,ze z Twoja coreczka wszystko bedzie dobrze i ze szybciutko wyzdrowieje. Powodzenia i trzymajcie sie cieplutko No to do nastepnego spotkanka Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Wiesci... 24.03.06, 21:50 Czesc Dziewczyny, Jeszcze raz Was przepraszam ale sila wyzsza; Ola do szpitala jednak nie poszla. Ufff! Troche mi lzej, bo do tej pory wsystko lecialo mi z rak; zapalenie pluc sie potwierdzilo (zabije rodzinke mojego meza!!, doszlo zapalenie krtani,kaszel z poswistem itp... Zaczynam zyskiwac wiedze!! Ale to oznacza, ze bedzie w domu (i znow nie pojdzie do dzieci)przynajmniej jezcze przez okolo 10 dni. Moj maz wsciekly na caly swiat bo cytuje "taka piekna pogoda, a dziecko w domu siedzi". Mam prawdziwy problem jak mu to wszystko wytlumaczyc! Co do naste^pnego spotkania, to moze faktycznie niedlugo.? Mam nadzieje, ze wiosna sie u nas na dobre zagosci i bedzeimy mogly sie gdzis umowic. Jeszcze raz wielkie dzieki za slowa otuchy! Czekam na zdjecia; pozdrowionka bye Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Wiesci... 24.03.06, 21:53 MOże koniec kwietnia?właśnei jak bęzei cieplej i to święto konwalii jakby troszkę przyśpieszyć..zanim się rozdwoimy? co wy na to? Biegnę sprawdzić pocztę Odpowiedz Link Zgłoś