menka12 05.04.06, 19:34 Witam Majóweczki, czy któraś może wie, gdzie w Warszawie można kupić biustonosze firmy "Alles"? Będę wdzięczna za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijanka Re: Alles - biustonosze 05.04.06, 22:24 Widziałam w Agnes z ciuchami ciążowymi na Jana Pawła i w Satine na Puławskiej chyba 24. Ale tylko wybrane modele. W Satine był większy wybór rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Alles - biustonosze 06.04.06, 08:32 Ja kupiłam w Piasecznie w sklepie przy Szkolnej ( z tego co wiem to w dwóch są na 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: Alles - biustonosze 06.04.06, 09:31 Dzięki śliczne. Może jeszcze jakieś adresy, będę w W-wie jutro, więc z takim brzucholem trudno mi będzie szukać.Dzia. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Alles - biustonosze 06.04.06, 15:46 W Piasecznej jest taki jakby bazarek, ale ze sklepami, a nie straganami. Mniej- więcej po środku po lewej stronie jest sklep z bielizną (obok jest sklep pompea). Tam ja swój kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś