Dodaj do ulubionych

Spacerówka z allegro!!!

21.04.06, 10:09
Mam prośbę do mam które kupowały spacerówki na allegro. Interesuje mnie
babydreams walker lub lucky. Czy możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego
sprzedawcę tych wózków. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam gorąco.
Obserwuj wątek
    • kasiaa256 Re: Spacerówka z allegro!!! 21.04.06, 11:02
      Kolega mój kupil w marcu Walkera u sprzedawcy softbe - zapłacił 319 zł razem
      przesyłką. Wózek przyszedł bardzo szybko. Kolega jest z niego bardzo
      zadowolony, ja tez chyba taki kupię.
    • kasiaa256 Bogusiu 21.04.06, 11:10
      widzę, że akurat sprzedawca softbe nie wystawia tego wózka. Ja osobiscie moge
      polecić Ci sprzedawcę swiat_dziecka1 - kupowałam u nich inne rzeczy m. in.
      łożeczko. Jestem zadowolona
      A oto link do ich aukcji:
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99734729
      • bogusia.woj Re: Bogusiu 21.04.06, 14:57
        Bardzo dziękuję Kasiu. Wczoraj szukając na allegro wózków właśnie natknęłam sie
        na ten sklep i tez wydła mi się w miarę wiarygodny. I cena też ok. Chyba się
        skuszę tylko myślę teraz nad kolorkiem.
        • smeagoul Re: Bogusiu 21.04.06, 16:26
          www.allegro.pl/item98067933_wozek_baby_dreams_walker_pokr_folia_wysylka_0zl.html
          my kupiliśmy od tego sprzedawcy za 305zł już z przesyłką. mamy kolorek 4-
          presyłka w 2 dni! expresowo i profesjonalnie.
          • filimoni Re:pytanie do smegoula 21.04.06, 16:51
            My tez zamierzamy w najbliższym czasie kupić jakąś spacerówkę baby dreamsa,
            chcieliśmy lucky ale dziewczyny na innych forach go zjechały więc myślimy
            właśnie o walkerze albo o smarcie. Mogłabys napisać w związku z tym jak wam się
            ten wózek spisuje (wady i zalety),będę baaardzo wdzięczna
            pozdrwaiam -Ania
            • smeagoul Re:pytanie do smegoula 21.04.06, 22:16
              wózio fajny, w miare lekki 9 kg, mało miejsca zajmuje, składa sie go z rączki 1
              ręką. ma pozycję leżąca, mocny hamulec, materacyk zdejmowany do prania itd.
              ale ma wg mnie tez 2 podstawowe wady.
              1- zbyt krótki podnożek i Maćkowi wiszą nóżki
              2- koła wykonane z miękkiej pianki- to cholerstwo wygląda jak bym tym wózkiem
              jeździła już z rok albo więcej a to dopiero miesiąc minął. do tego kółka jak sa
              odblokowane to strasznie się slizgają na śliskich powierzchniach jak w
              marketach, sklepach na klatce schodowej- i to mnie strasznie wkurza- niestety
              żaden z nowych tańszych wózków nie ma lepszych kół- wszystko to ta sama piankasad
              (najlepsze gumowe) ma je graco ultima plus ale on znów wogóle ma krótkie siedzisko)
              Szczerze powiem że będe go próbowała sprzedać i może kupię coś innego ale
              jeszcze nie wiem co. Oczywiście jak sprzedam ten bo inaczej to mąz powiedział
              bym sobie wybiła z głowy drugi wózek hihismile i trochę go rozumiemsmile bo jeśli
              chodzi o normalne spacery na chodnikach , drogach itp spisuje się bez zarzutu,
              ma chyba najlepsza amortyzację wśród tych wszystkich wózków- sprawdzałam
              (graco,hauk i coneco, i inne podobne) Bardzo fajnie pokonuje nierówności.
              ogólnie ocenajaką bym mu dała w skali 0-10 to 7.
              • bogusia.woj Re:pytanie do smegoula 22.04.06, 09:25
                Bardzo dziękuję za namiary . Na sto procent kupię walkera , ale muszę zaczekać
                do pierwszego .Tych kilka dni to zaczekam i przemęczę się w starym wózku.
                Smeagoul masz bardzo ładny kolorek tego wózka, mnie też się podoba. smile))
                A po marketach z małym mało jeżdżę to kólka mnie nie będą drażnić.
              • filimoni Re:pytanie do smegoula 22.04.06, 16:45
                Dzięki za informacje, szczerze mówiąc ten podnóżek mnie trochę zmartwił bo
                Ignaś na spacerach jeszcze głównie śpi, boję się ,że będzie biedakowi nie
                wygodnie.
                Pozdrawiam-Ania
                • smeagoul do filimoni 22.04.06, 23:19

• smeagoul Re: do filimoni 22.04.06, 23:26
                    za wczesnie entersmile
                    zwróc uwagę ze podnóżki we wszystkich wózkach są takie samesad niestety- ja
                    napaliłam sie na chicco CT 0,4 i po namowie mojej kumpeli pojechałysmy do
                    sklepu go zobaczyć i w nim podnóżek jest super!!! Maciuś ma jeszcze ok 10 cm
                    zapasu miejsca na długość.
                    Jak mi wpadnie dodatkowa kasa(może za 3-4 tyg) i sprzedam walkera to kupię to
                    chicco. u nas w sklepie w Gliwicach sa po 499zł, na allegro za 560 a w sklepie
                    chicco w katowicach za 599. więc jeśli komuś się podoba to zpraszam do Gliwic po
                    chiccosmile)
                    ps. mam nadzieję, że i mnie uda się je jakoś kupićsmile)
                    • efka30 Re: do filimoni 27.04.06, 11:48
                      My mamy Peg-PeregoVenezja od urodzenia.Spacerówka z funkcją
                      głębokiego.Lekki,podnóżek na płasko+obniżenie/Kubuś/często śpi na
                      spacerach.Jedyna wada to koła...ale coś za coś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka