justin301 24.04.06, 20:25 i zrobiłam pierwszy krok wysłałam dzis do jednej chyba normalnej firmy i znalazłam w gazecie dzisiaj coś naprwdę dla mnie Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madelaine6 Re: postanowiłam szukać nowej pracy 24.04.06, 22:09 Ja tez ja tez Od wrzesnia 2006 sie wybieram, wlasnie wydrukowalam CV Mam nadzieje,ze nam sie powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 do madelaine 24.04.06, 22:22 Ale jak ty napisałaś tę pracę licencjacką w 10 dni po angielsku to pewnie faktycznie wystarczy, że wydrukujesz tylko raz te CV Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: do madelaine 24.04.06, 22:31 miejmy nadzieje.A jak tam Twoj doktorat? Wyjasnilo sie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: do madelaine 25.04.06, 08:12 Wyjaśni się w czwartek. Tyle zmarnowanego czasu - możnaby inne studia skończyć, beznadziejna jestem na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.d-g Re: postanowiłam szukać nowej pracy 25.04.06, 05:11 Ja też szukam, tylko nie nowej, a po prostu pracy, bo z poprzedniej zostałam zwolniona. Chodzę na spotkania i czekam... Właśnie dzisiaj mają dać odpowiedź w jednej firmie. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie. Pozdrawiam, Aneta Strona mojej Pysi Natalki Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa00 Re: postanowiłam szukać nowej pracy 25.04.06, 09:00 Ja tez zmienilam,wlasnie jestem na wypowiedzeniu w starej.Dostalam super stanowisko i warunki ale i duuuze wyzwanieCiesze sie i nie moge doczekac.Dziecko ,nowa praca,cos sie dzieje w zyciu....Zyczcie mi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: postanowiłam szukać nowej pracy 25.04.06, 09:01 ja też przeglądam ogłoszenia pocieszcie mnie, że się wszystko z dzieckiem da pogodzić... bo jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić! Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: postanowiłam szukać nowej pracy 25.04.06, 10:10 tin_t, wiem, ze ciezko jest to sobie wyobrazic, ale rzeczywiscie sie da. mi to sie nie miescilo w glowie, ale jakos sie to wszystko kreci i to calkiem dobrze. trzymam za Was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś