neonatus51 30.04.06, 18:18 Jakie wózki wybrały dla swoich maluchów majowe mamy? tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20060523/dt/6/k/26a5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapuhy_a Re: Wózek. 30.04.06, 20:02 Ja narazie się uparłam na implasta volanta(ewentualnie 3xl)Myśłałam też haukcu ale chyba wole polskei wózki...no i XLanderki też mi sie podobają...ale chyba zostanę wierna implastowi...w każdym razie nie popuszczę wózka,który chcę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: Wózek. 01.05.06, 10:05 Deltim Voyager 005, polecała m znajoma i czytałam o nim wiele pozytywnych opinii - oczywiście zdarzały się też negatywne - jak we szystkim. Ale jak sama sprawdzę to się przekonam. Cena 730zł, duże, pompowane koła, dobra amortyzacja, mieści się do bagażnika, waga 16kg, jedyny minus to głośna budka, ale podobno nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re: Wózek. 01.05.06, 13:20 Hauck traxx Jaguar 3 ze skrętnym kołem bardzo wygodny polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: Wózek. 01.05.06, 21:33 A my quinny spedy, albo xlander. Gondole juz mamy zaklepana w sklepie od xlandera- kolor asch, fotelik maxi cosi w domku czeka, a spacerowa to normalnie nie wiemy jaka bedzie w koncowej wersji.hihi- ale problemik. tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060517/dt/6/k/3692/preg.p ng- Nasz Synuś Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Wózek. 02.05.06, 18:20 Moje hobby od dziecinstwa to wozki, wiec mam ich kilka Glowny to bugaboo (takie dziwactwo), jeden zupelny klasyk na chromowanym stelazu - Hesba, i kilka roznych wersji peg perego Ciekawe, ktorym sie na pierwszy spacerek wybierzemy... Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Wózek. 02.05.06, 19:27 Właśnie dzisiaj do mnie dotarł z Niemiec - Jane Slalom Pro 2006 w pięknym czerwonym kolorze! Mam nadzieję, że będzie się tak dobrze sprawować jak ładnie wygląda. W komplecie ma torbę, folię przeciwdeszczową, pompkę do kół, moskitiera jest wbudowana w budę od gondoli. Gondola ma podnoszone oparcie. Spacerówka ma podnoszony podnóżek, rozkłada się praktycznie do leżenia. Z radości zaszalałam i zrobiłam sobie drinka - colę z odrobiną (ociupinką) martini Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Wózek. 02.05.06, 19:39 Na pewno będziesz zadowolona, ja już wożę swojego maluszka od 2 tygodni w tym wózeczku i nie mam żadnych zastrzeżeń do niego. Także teraz tylko czekaj na pierwszy spacer! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Wózek. 02.05.06, 19:58 Witaj, Gratuluję synka! No, mam nadzieję, że będę zadowolona Troszkę się tylko boję, że będzie dość twardy. Ma to większe znaczenie w gondoli dla maluszka. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Wózek. 03.05.06, 11:17 Nie jest twardy, my właśnie jeździmy teraz w gondoli i nie mam zastrzeżeń co do twardości czy amortyzacji. Także z wyborem wózka chyba trafiłyśmy w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
agz_home Re: Wózek. 03.05.06, 00:26 Volant 3, ciemno-niebieski. Dziś go odebraliśmy ze sklepu i bardzo ładnie się prezentuje. Mam nadzieję, że bedzie równie praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś