malgosia.w 19.05.06, 14:59 Czy uczycie już swoje maluszki pić z takich kubeczków? Jakich firm polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tin_t Re: kubek niekapek 19.05.06, 15:11 my mieliśmy BabyOno, "mielismy" bo został przez młodego wykorzystany w ramach ćwiczeń perkusyjnych o podłogę. i pękł. no i poza tym, taki byl z niego niekapek, że zalal nam caaałe łóżeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: kubek niekapek 19.05.06, 15:42 Mamy magiczne kubki Aventu, ale Filip nie potrafi z niego pic (z tym, ze on nie butelkowy). Niezle mu za to idzie z Baby Ono, ale najchetniej pije z normalnego kubka, z tym ze dla mnie to malo poreczne. Odpowiedz Link Zgłoś
qbolina Re: kubek niekapek 19.05.06, 21:01 u nas tez. odkad skończył 3mce a teraz pije juz super! (z tym ze on z kolei butelkowy...) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolinki Re: kubek niekapek 19.05.06, 21:53 Alicja jak na razie nie może załapać o co chodzi z niekapkiem. Kupiłam niedawno Avent i włożyłam smoczek. Może jak się przyzywczai do kształtu kubka, to po wymianie na ustnik też bedzie pić Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: kubek niekapek 19.05.06, 22:14 Hubert jak skończył 3,5 m-ca to pije z niekapka Aventu. Szybciutko załapał o co w tym biega. Nie umie za to pić z butelki ani ssać smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: kubek niekapek 19.05.06, 22:19 My też mamy Aventu z miękkim ustnikiem, ale Maksio jak na razie traktuje go jak zabawkę i obgryza ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: kubek niekapek 19.05.06, 22:22 moja mala tez nie butelkowa dostawala niekapek od 2 miesiecy jeszcze do zeszlego tygodnia traktowala go jako gryzak ale tydzien temu zalapala o co chodzi i od tej pory pieknie z niego pije takze probowac, probowac az do skutku Odpowiedz Link Zgłoś