Dodaj do ulubionych

Czy myslicie już o seksie????

03.06.06, 19:13
Dzidzia zajmuje Nam prawie cały czas ale czy czasami myslicie albo już
działacie w sparwie seksu ?? Ja zastanawiam sie jak to bedzie za pierwszym
razem.I coraz częściej chciałabym by już mineły te 6 tygodni.Brakuje mi
takiej bliskości z mężem sad((
Obserwuj wątek
    • kropka1005 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:22
      ja tak samo,juz sie nie moge doczekac...jeszcze mi sie zapalenie po cesarce
      przy ranie przyplatało i boli cholerstwo. Mogloby juz to wszystko sie
      skonczyc...a jak sie skonczy...brrr...nie recze za siebie smile
      • pszczolka2 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:31
        ..............o rany wole o tym nie myśleć bo mam "pomoc dla powodzian"smile))
        My od sierpnia zeszłego roku nicsad ale we wtorek mam wizyte i zobaczymy co
        powie doktoreksmile
        Biedny ten mój małżon będzie hihi.

Pozdrawiam,Ola
        • editt7 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:59
          oj mysle chyba nie tylko ja.....i jakos nie czekalam do konca 6tego tyg. bylo
          fajnie choc bylam zestresowana na maxa....i w poniedzialek ide do gina po
          zastrzyk antybaby...bede miala pewnosc przez 3 miesiace i spokojnie moge karmic
          malego Wiktorka...pozdrawiam serdecznie.Edyta.
          • oli_2004 Do editt7 03.06.06, 22:25
            A czy miałas nacinane krocze??Ile po porodzie odczekaliscie?
    • chimba Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 02:54
      To ja też z tych co już i myśleli o seksie i wprowadzili to w czyn, dwa i pol
      tygodnia po porodzie, miałam nacinane krocze, ale troszkę, nic mnie nie bolało.
    • nitka111 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 10:34
      Nie tylko myślę big_grinD, wytrzymaliśmy 3 tygodnie i było o niebo lepiej niż po
      pierwszym porodzie kiedy miałam szyjkę pękniętą ( wtedy to jak pierwszy raz ).
      Dla informacji tym razem pękło mi krocze.
      • oli_2004 Do nitki111 04.06.06, 12:58
        A co z szwami po pęknieciu??Rozpuściły Ci się wszystkie??Ja nadal czuje
        wewnętrzne ale zewnętrznych już nie mam smile))
        • nitka111 Re: Do nitki111 04.06.06, 20:33
          Rozpuściły, w sumie wtedy jeszcze trochę czułam tam dyskomfort, ale chęć
          przeważyła, a zresztą w porównaniu z pękniętą szyjką miodzio ;DD. Teraz jestem 5
          tygodni po porodzie i jest ok, nie mam nawet tej sławetnej suchości.
    • kasia2705 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 11:34
      U nas tez juz po "pierwszym razie" w 3 tygodnie po cc. Niestety nieco bolalo z
      powodu nie znanej przeze mnie wczesniej suchosci ale to pewnie wina karmienia
      piersia. Mimo wszystko cudownie bylo znow poczuc bliskosc...
      • maga202 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 11:40
        We wtorek miną trzy tygodnie od cc ale jakoś się boję zaczynać bez porozumienia z gin bo boję się że podczas orgazmu kiedy to następują skurcze macicy coś się nie stanie z moja macicą w miejscu jej szycia. Boję się żeby się nie rozszedł szew bo być może nie jest jeszcze do końca zasklepiony. Nie miałaś takiego lęku?
        Pozdrawiam Magda
        • zu2ka Re: NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 22:30
        • kasia2705 do maga202 05.06.06, 15:11
          nie, nie mialam takich obaw, jestem lekarzem (weterynerii wink ) i wiem, ze szwy
          macicy po takim czasie trzymaja mocno i zaden orgazm ich nie ruszy smile) wiec nie
          ma sie co bac, jesli jest ochota. Poza tym nikt nie mowi o ostrym seksie wink
          poki co... big_grin
          • oli_2004 do kasi2705!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 15:31
            A co jeśli chodzi o szwy pochwy?Czy 4 tygodnie to wystarczający czas by
            trzymały wystarczająco mocno?Wczoraj nie wytrzymalismy i był delikatny seks ale
            czułam jeszcze lekki ucisk w miejscu szwów.Proszę napisz co o tym sądzisz
    • anja.t Re: Czy myslicie już o seksie???? 05.06.06, 08:49
      Ja w ciązy w ogóle nie miałam ochoty, a teraz nawet o tym nie myślęsad Mam
      nadzieję, ze to się zmieni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka