oli_2004 03.06.06, 19:13 Dzidzia zajmuje Nam prawie cały czas ale czy czasami myslicie albo już działacie w sparwie seksu ?? Ja zastanawiam sie jak to bedzie za pierwszym razem.I coraz częściej chciałabym by już mineły te 6 tygodni.Brakuje mi takiej bliskości z mężem (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka1005 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:22 ja tak samo,juz sie nie moge doczekac...jeszcze mi sie zapalenie po cesarce przy ranie przyplatało i boli cholerstwo. Mogloby juz to wszystko sie skonczyc...a jak sie skonczy...brrr...nie recze za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:31 ..............o rany wole o tym nie myśleć bo mam "pomoc dla powodzian")) My od sierpnia zeszłego roku nic ale we wtorek mam wizyte i zobaczymy co powie doktorek Biedny ten mój małżon będzie hihi. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
editt7 Re: Czy myslicie już o seksie???? 03.06.06, 19:59 oj mysle chyba nie tylko ja.....i jakos nie czekalam do konca 6tego tyg. bylo fajnie choc bylam zestresowana na maxa....i w poniedzialek ide do gina po zastrzyk antybaby...bede miala pewnosc przez 3 miesiace i spokojnie moge karmic malego Wiktorka...pozdrawiam serdecznie.Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś
oli_2004 Do editt7 03.06.06, 22:25 A czy miałas nacinane krocze??Ile po porodzie odczekaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 02:54 To ja też z tych co już i myśleli o seksie i wprowadzili to w czyn, dwa i pol tygodnia po porodzie, miałam nacinane krocze, ale troszkę, nic mnie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 10:34 Nie tylko myślę D, wytrzymaliśmy 3 tygodnie i było o niebo lepiej niż po pierwszym porodzie kiedy miałam szyjkę pękniętą ( wtedy to jak pierwszy raz ). Dla informacji tym razem pękło mi krocze. Odpowiedz Link Zgłoś
oli_2004 Do nitki111 04.06.06, 12:58 A co z szwami po pęknieciu??Rozpuściły Ci się wszystkie??Ja nadal czuje wewnętrzne ale zewnętrznych już nie mam )) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Do nitki111 04.06.06, 20:33 Rozpuściły, w sumie wtedy jeszcze trochę czułam tam dyskomfort, ale chęć przeważyła, a zresztą w porównaniu z pękniętą szyjką miodzio ;DD. Teraz jestem 5 tygodni po porodzie i jest ok, nie mam nawet tej sławetnej suchości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 11:34 U nas tez juz po "pierwszym razie" w 3 tygodnie po cc. Niestety nieco bolalo z powodu nie znanej przeze mnie wczesniej suchosci ale to pewnie wina karmienia piersia. Mimo wszystko cudownie bylo znow poczuc bliskosc... Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Czy myslicie już o seksie???? 04.06.06, 11:40 We wtorek miną trzy tygodnie od cc ale jakoś się boję zaczynać bez porozumienia z gin bo boję się że podczas orgazmu kiedy to następują skurcze macicy coś się nie stanie z moja macicą w miejscu jej szycia. Boję się żeby się nie rozszedł szew bo być może nie jest jeszcze do końca zasklepiony. Nie miałaś takiego lęku? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 do maga202 05.06.06, 15:11 nie, nie mialam takich obaw, jestem lekarzem (weterynerii ) i wiem, ze szwy macicy po takim czasie trzymaja mocno i zaden orgazm ich nie ruszy ) wiec nie ma sie co bac, jesli jest ochota. Poza tym nikt nie mowi o ostrym seksie poki co... Odpowiedz Link Zgłoś
oli_2004 do kasi2705!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 15:31 A co jeśli chodzi o szwy pochwy?Czy 4 tygodnie to wystarczający czas by trzymały wystarczająco mocno?Wczoraj nie wytrzymalismy i był delikatny seks ale czułam jeszcze lekki ucisk w miejscu szwów.Proszę napisz co o tym sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Czy myslicie już o seksie???? 05.06.06, 08:49 Ja w ciązy w ogóle nie miałam ochoty, a teraz nawet o tym nie myślę Mam nadzieję, ze to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś