23.06.06, 09:55
Kaliaa ,pomocy !
Miesiac temu pisalas ,ze coreczka przekreca sie w nocy ,staje na raka, nie
umie sie odwrocic i placze przez sen. U nas jest to samo . Masakra, ja po
nocy czuje sie jak kiszony ogorek. Wcale nie chce jesc ,tylko przekreca sie i
placze. Dzisiaj wstawalam co kilkanascie minut. Napisz mi prosze co na to
poradziliscie i jak jest teraz ,jak dlugo to trwalo.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aisza24 Re: Do Kaliaa 23.06.06, 10:13
      u nas to samo, biore go wiec do nas do lozka, bo tu sie uspokaja i spi maluch z
      nami, tylko ze rozklada sie tak, ze dla mnie brakuje miejsca i chodze non stop
      niewyspana
    • kaliaa Re: Do Kaliaa 23.06.06, 10:22
      sytuacja wyglada nastepuaca, mala wciaz sie tak wierci, ostatnio zaczela siadac
      przez sen, ja wtedy wstaje i ja klade, ona mruczy cos i najczesciej idzie spac
      dalej. To sie powtarza co pare nocy, i najwyzej dwa trzy razy, nic na to nie
      poradzislismy, bo nic nie pomaga, ja tez jesc jej nie daje wtedy bo wiem ze to
      niz z glodu, tylko z wiercipiectwa smile Miesiac temu bylo gorzej bo to sie
      zdarzalo kilkanascie razy w ciagu nocy, potem sie uspokoilo, a teraz znowu sie
      wierci i siada, czasewm nawet wstaje przez sen, ale na szczescie sie mocno nie
      rozbudza takze obie dajemy rade.
      Musisz to przeczekac i powodzenia
      • murken Re: Do Kaliaa 24.06.06, 12:35
        To nas nie pocieszylas. Dzisiaj dalam malemu butle w nocy. Wypil i spal bez
        przekretek.Maly w ostatni miesiac stracil na wadze 200 g i musze go znow karmic
        w nocy,a udalo nam sie wyeliminowac te nocne jedzonko juz w styczniu. Wczoraj
        nie chcial butli ,dzisiaj wypil ,zobaczymy co bedzie dalej.
        • justin301 :( 24.06.06, 15:07
          Ja mam to samo - klęka i nie potrafi się położyć z powrotem. Czasem wstaję po
          kilka razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka