kasikk_29 06.07.06, 20:13 mała zaczęła raczkować, co cieszy mamusię niezmiernie i resztę rodziny też ale... na kolanach ma siniole paskudne czy inne maluchy raczkujące tez tak mają, czy mam sie martwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_zi Re: sinaki 06.07.06, 21:04 siniaki tak, ale nie od raczkowani tylko od obijania sie o meble. kupilam masc z arniki.Pani w aptece popatrzyla na mnie jak na wyrodna jak poprosilam o cos na siniaki dla niemowlat... u nas posiniaczone nie sa kolana, raczej glowa,reka(upadla szafka od butow,wrrrrrrrrrr-juz ja zabezpieczylam) Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa00 Re: sinaki 07.07.06, 12:52 Witam Was...moj tez ma cale kolanka sine...myslalam,ze to brud,ale swoją drogą siniaki tez są...delikatne cialka mają po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: sinaki 07.07.06, 12:55 byly i minel, jak tylko nauczyla sie sprawniej raczkowac i chodzic. nie przejmuj sie, jeszcze niejednego sobie nabije Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: sinaki 07.07.06, 22:45 U maksia siniaki sa na kolanach, pełno na głowie, poza tym wczoraj rozbita do kwi górna warga, spuchła mu jak nie wiem, ale nic groźnego, dziś śladu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: sinaki 09.07.06, 19:05 u nas na czzole sina krecha, było zderzenie z szafką. kurcze, jak ja przeżywam te siniaki, ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: sinaki 09.07.06, 19:39 a u nas limo pod okiem od wczoraj - zderzenie z progiem balkonowym Odpowiedz Link Zgłoś