monika9710 09.08.06, 15:12 czesc, tak się zastanawiam, chodzisz jeszcze z Kamilkiem na basen? my przestaliśmy, odkad sonia wylądowała w szpitalu z zapaleniem oskrzeli. tak jakoś samo przeszło, ale chętnie bym znów poszła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonkreta Re: do: bonkreta 10.08.06, 21:48 Chodzę z Emisiem cały czas, jeszcze ani jednych zajęć nie opuściliśmy W najbliższą sobotę jest malowanie na basenie, więc zajęć nie ma (my jedziemy w niedzielę do Katowic). Ale od następnego tygodnia znów zajęcia są. Przychodźcie )) Przykro mi z powodu choróbska, które Wam się trafiło, mam nadzieję, że już wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: do: bonkreta 12.08.06, 19:01 fajnie,że tak regularnie chodzicie. zła jestem na siebie,że tak olałam sprawę. jest też basen w s-cu, chciałabym najpierw zbaczyć jakie tam są warunki, bo mam tu blisko. jesli będzie kiepsko to na pewno się spotkamy.sonia od tamtego czasu na szczęście zdrowa.pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś