magda_stop86 Re: co robic? 24.09.06, 17:06 przepraszam ze pusto ale kom cos mi sie wiesza. boje sie ze mam....hrum hrum swinke boli mnie prawe ucho, migdał, szyja, szczeka czuje sie podle!!!nie przechodziłam tej choroby w dziecinstwie ale chyba nie trzeba byc dzieckiem zeby dopadla człowieka.jesli to prosiaczek to wybrał najmniej odpowiedni moment!!! jutro ide do lekarza mam nadzieje ze to zapalenie ucha Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: co robic? 24.09.06, 17:55 Jutro lekarz powie Ci co robic. Jesli okaze sie, ze to wirusowka, to musisz o tym powiadomic rowniez ginekologa, ktory prowadzi Twoja ciaze. Powodzenia i daj znac, co wyszlo w badaniu. Kania Odpowiedz Link Zgłoś
magda_stop86 Re: co robic? 25.09.06, 13:57 no i juz po badaniu i zapalenie ucha(mniejsze zło)dostałam antybiotyk (koniaczny) podobno najbezpieczniejszy w 5 miesiacu ciazy ale i tak boje sie go brac jak mi sie po nim nie poprawi to mam isc do laryngologa!!!a to wszystko przez moje BIG migdały ktore od dziecinstwa daja mi popalic! mam nadzieje ze mi szybko przejdzie i wszystko bedzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: co robic? 25.09.06, 14:30 Przynajmniej juz wiesz że to nie świnka!!A jeśli lekarz powiedział że antybiotyk bezpieczny wiedząc o twojej ciąży to tak jest na pewno!!Powodzenia i sztbkiego powrotu do zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_stop86 Re: co robic? 29.09.06, 18:22 juz nie wiem co robic nie dosc ze prawe ucho dalej boli to teraz jeszcze zaczyna bolec lewe! A kochany laryngolog powiedział mi ze od tego zapalenia robi mi sie w uchu czyrak i ze to wszystko jest do leczenia po ciazy bo musiala bym brac silne zastrzyki!wiec chyba bede musiala cierpiec az do rozwiazania w sumie ten czyrak to jeszcze ujdzie (chyba) bo nie zawsze sie je leczy tylko sie czeka az sam dojrzeje, ale nieleczone zapalenie ucha? wybiore sie jeszcze do innego lekarza zobacze co on powie.Mam nadzieje ze na maluszka to nie wplynie, a moze tylko ja tak panikuje a w rzeczywistosci to nic takiego juz sama nie wiem..... (( Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: co robic? 29.09.06, 22:14 Wiesz, magdo, ja na Twoim m-cu zdecydowania udalabym sie jeszcze do innego laryngologa. Na pewno nie można zostawić nieleczonego zapalenia ucha. Sa przeciez antybiotyki odpowiednie dla kobiet w ciazy (ja sama bralam w zwiazku z zapaleniem drog moczowych), a im wczesniej zaczniesz brac, tym szybciej Ci ta dolegliwosc minie i nie bedziesz sie niepotrzebnie denerwowac. Wazne tylko, zeby trafic do jakiegos rozsadnego lekarza. Pozdrawiam cieplutko. Na pewno wszystko bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś