kinga9610 17.10.06, 14:56 czy wasze dzieci też się tak ślinią jak mój mały.ślina leci prawie cały czas , nie wiem czy to przez zęby , bo wychodzą mu trzonowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynasg Re: ślinienie..... 17.10.06, 14:59 na pewno przez zęby.No ale na szczęście moj synek tak się nie ślini Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: ślinienie..... 17.10.06, 15:01 ojjjjj, strasznie, przebieram go co 15 minut... to na pewno na zęby następne. Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: ślinienie..... 17.10.06, 17:23 u nas to samo! ida mu trzonowe i niegdy jescze taki nie płakał i sie nie slinił. Sa dni że zakładam mu sliniak bo całe bluzki sa mokre Kiedy w końcu mu wyjdą? Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: ślinienie..... 18.10.06, 21:25 u nas oprócz ślinienia przy którymś zębie jeszcze do tego był kaszel podczas snu - przez nadmiar śliny. Poszłam aż do lekarki, zeby córcie posłuchała, czy wszystko w oskrzelach ok i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: ślinienie..... 18.10.06, 22:08 No właśnie, a ja się zastanawiam, czy córce też coś nie wychodzi, bo ostatnio sie więcej przez sen rzuca - a to u niej jedyny objaw ząbkowania (chociaż z tym mam latwo )) - nigdy się specjalnie nie śliniła ani nic. Ale jakoś mi się wierzyć nie chce, zeby trzonowy miał tak bez niczego wyjść - to jednak ząb przez duże Z Odpowiedz Link Zgłoś
roska11 Re: ślinienie..... 19.10.06, 20:38 no wlasnie moja sie nigdy nie slinila przy zebach.Ale teraz wychodza jej trzonowe,przed chwila to odkrylam i od 3 dni jest nie do zniesienia.Prawie caly dzien wyje.Oli ma 6 zebow - 4 u gory i 2 na dole.Wiec czekalam ciagle na dwojki dolne.I ciagle tam zagladalam i smarowalam jej dziasle,az do momentu kiedy przed chwila nie wlozylam jej palca glebiej.I ku mojemu zdziwieniui odkrylam zeba trzonowego na wierzchu i po drugiej stronie sie juz przbija.Mam nadzieje,ze juzniedlugo sie to skonczy,bo tak medzi cale dnie,ze mnie od tego glowa boli.I najgorsze jest to,ze nic jej nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś