Dodaj do ulubionych

ślinienie.....

17.10.06, 14:56
czy wasze dzieci też się tak ślinią jak mój mały.ślina leci prawie cały
czas , nie wiem czy to przez zęby , bo wychodzą mu trzonowe.
Obserwuj wątek
    • katarzynasg Re: ślinienie..... 17.10.06, 14:59
      na pewno przez zęby.No ale na szczęście moj synek tak się nie ślinismile
    • tin_t Re: ślinienie..... 17.10.06, 15:01
      ojjjjj, strasznie, przebieram go co 15 minut... to na pewno na zęby następne.
      • monismonis Re: ślinienie..... 17.10.06, 17:23
        u nas to samo! ida mu trzonowe i niegdy jescze taki nie płakał i sie nie slinił.
        Sa dni że zakładam mu sliniak bo całe bluzki sa mokre sad Kiedy w końcu mu wyjdą?
    • kraabik Re: ślinienie..... 18.10.06, 21:25
      u nas oprócz ślinienia przy którymś zębie jeszcze do tego był kaszel podczas snu
      - przez nadmiar śliny. Poszłam aż do lekarki, zeby córcie posłuchała, czy
      wszystko w oskrzelach ok i było ok smile
      • guruburu Re: ślinienie..... 18.10.06, 22:08
        No właśnie, a ja się zastanawiam, czy córce też coś nie wychodzi, bo ostatnio
        sie więcej przez sen rzuca - a to u niej jedyny objaw ząbkowania (chociaż z tym
        mam latwo smile)) - nigdy się specjalnie nie śliniła ani nic. Ale jakoś mi się
        wierzyć nie chce, zeby trzonowy miał tak bez niczego wyjść - to jednak ząb
        przez duże Z smile
    • roska11 Re: ślinienie..... 19.10.06, 20:38
      no wlasnie moja sie nigdy nie slinila przy zebach.Ale teraz wychodza jej
      trzonowe,przed chwila to odkrylam i od 3 dni jest nie do zniesienia.Prawie caly
      dzien wyje.Oli ma 6 zebow - 4 u gory i 2 na dole.Wiec czekalam ciagle na dwojki
      dolne.I ciagle tam zagladalam i smarowalam jej dziasle,az do momentu kiedy
      przed chwila nie wlozylam jej palca glebiej.I ku mojemu zdziwieniui odkrylam
      zeba trzonowego na wierzchu i po drugiej stronie sie juz przbija.Mam
      nadzieje,ze juzniedlugo sie to skonczy,bo tak medzi cale dnie,ze mnie od tego
      glowa boli.I najgorsze jest to,ze nic jej nie pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka