Dodaj do ulubionych

Ceny kombinezonów??

27.10.06, 08:14
dziewczyny powiedzcie(jesli sie orientujecie) ile kosztuja kombinezony dla
chłopców(spodnie i kurtka)np.firmy H&m lub Kaphal, C&A.jade niedługo do W-wy a
mieszkam w małym miescie(ceny kombinezonów 150-200zł)czy nie zaczekac i nie
kupic jesli bedzie w "rozdadnej cenie"jakiegos firomwego?z góry dziekuje za
odpowiedzi,
Obserwuj wątek
    • ninjo Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 10:19
      Kombinezon jednoczesciowy dla dziewczynki w H&M kosztuje 109 lub 119 zl
      Mozna kupic w firmowym sklepie kombinezony jednoczesciowe w cenie 100-150zl.
      Dwuczesciowe sa drozsze. W Chicco sa bardzo ladne, ale kosztuja ok. 400zl...
      • maggie2229 Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 10:52
        ja uwazam,ze tegoroczna propozycja H&M nie jest ciekawa, kupilam w Cocodrillo
        (polski producent, nie szyte w Chinach) i dalam 125 zł za jednoczesciowy,
        polecam wink
        • kaliaa Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 11:08
          co mama to inny gust smile
          ja kupilam jednoczesciowy w hm, jest super zrobiony ma na pupie specjalna
          ortlionowa nieprzemakalna warstwe, poza tym jest fajny estetycznie nie
          pzresadzony i jest stonowany a przy tym leciutki a nie napuszony i nie
          krepujacy ruchow. jesli chodzi o cocodrillo to mamy sie skarza na psujace sie w
          nih suwaki. Ja tez zresstz mam cocodrilo odiediczony po siostrze ale
          dwuczesciowy, maja dziwna rozmairwake bo kurtka na 92 jest duzo za duza moim
          zdaniem to rozmiar na 104 a spodnie na 98 sa idealne na moje dziecko ktore ma w
          te chwili 72 cm smile
    • zuzannap3 Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 11:07
      Ja kupiłam Wójcika dwuczęściowy za 187zł. Mam nadzieje ze będę zadowolona. W H&M
      tez mi sie nie podobały.
      • magalik Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 15:16
        ja mam cocobello, 120zl, jednoczesciowy. po praniu super sie zachowuje, dalej
        cieply (tej samej firmy mialm rok temu i bylam b. zadowolona)
    • jadis76 Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 19:35
      a my mamy kurtkę i spodnie h&M z linii skii
      kurtka 139 zl, spodnie 79 zl
      kurtka ma wewnętrzne rękawiczki,żeby nie wialo przez rękawki, dużo fajnych
      patentów ocieplających wink
      ale ja lubię sportowe kombinezony,nie cierpię haftów, koralików, cekinów,
      naszywek dla dzieci
      ten który kupila kaliaa tez bardzo fajny, wlaśnie stonowany to dobre slowo,
      tylko mnie zależalo na dwuczęściowym
      • kaliaa Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 21:22
        jadis mi sie tez ten kombinezon dwuczesciowy bardzo podobal, ale nie moglam
        nigdzie znalezc dla malej rozmiru 80 jakos szybko je wykupili sad
        osttecznie dokupilam malej kurtke w cubusie fajna brazowa taka krociotka a'la
        alaske, w sam raz do auta i na krotkie wpady i mysle z taki zestaw wystarczy
        Maz sie zakochal w dwuczesciowym kombinezonie zielonym wojcika, nawet bylismy
        sklonni go kupic, ale okazalo sie ze spodnie nie posiadaja sciagaczy w srodku
        wiec to bardzo niepaktyczne rozwiazanie dlatgo zrezygowalismy, a ja sie ciesze
        bo zawsze 190 zl wiecej w kieszeni smile
        • ninjo Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 21:59
          ja tez sie zakochalam w tym zielonym w Chicco. Ja w ogole jestem permanentnie
          zakochana w kolorze zielonym, mam mnostwo takich ubran smile
          Ale 400 zl za kombinezon mnie przerazilo i kupie jej jakis tanszy, a poki co
          kupilam Natalce zielona wlochata czapke z losiem smile
    • sdomitrz Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 20:57
      o ile się nie mylę, w Kapahhl cena kombinezona 1-częściowego to 109 zł
      • monismonis Re: Ceny kombinezonów?? 27.10.06, 21:29
        Ja tez chdziłam do H&M, oglądalm Wójcika(nawet sobie jeden upatrzyłam) ale
        stwierdziłam, że dawac 150 zł za kombinezon to przesada. Tym bardziej że trzeba
        jeszce kupić buty, czapke, szalik. Pojechałam więc na stadion (mieszkam w
        Warszawie) i kupiłam sliczny dwu częściowy kombinezon za 90zł. Do tego kupiłam
        jeszce pare fajnych bluzeczek, kombinezon taki jesienny, piżamke i pare
        duperelek i za wszystko zapłaciłam 200zł a tak miała bym tylko jeden kombinezon
        i czapeczke. To wszystko zalezy oczywiście od naszych możliwości finansowych,
        gdybym miła duzo kaski to pewnie tez bym kupiła ten doższy smile ale tym dziewczyna
        które te tej kaski nie maja polecam przejażdżke na stadion.
        • malgosia.w Re: Ceny kombinezonów?? 28.10.06, 14:25
          a gdzie mniej wiecej na stadionie szukać dziecięcych rzeczy?
          • monismonis Re: Ceny kombinezonów?? 28.10.06, 16:04
            Ja kupiłam wszystko przy wejściu na od ronda waszyngtona po lewej stronie.
            Prawie zaraz na dole, sa dwa stoiska tej kobitki. Na koronie podobno tez sa i w
            ogóle teraz dużo tego i u chińczyków. Ja miałam mało czasu ale warto tam
            pojechać wczesniej i troszke pochodzić.
            • baaasiiia Re: Ceny kombinezonów?? 02.11.06, 18:12
              Ja w tym roku dostałam kombinezon dla Marcina smile Ale ceny, które powyżej padły
              poraziły mnie całkowicie. Na stadionie widziałam bardzo fajne dwuczęściowe za 50
              zł w komplecie jeszcze szalik, czapeczka i rękawiczki smile W ubiegłym roku kupiłam
              niezniszczony kombinezon HM na ciuchach za 17 zł...
            • maretina Re: Ceny kombinezonów?? 02.11.06, 18:17
              cos ok 110 zl. w h&m. jednoczesciowy, sadzilam, ze bedzie ciezko wkladac, ale
              jest prostosmile
              • robin2510 Re: Ceny kombinezonów?? 02.11.06, 18:53
                właśnie wróciliśmy z hipermarketu w którym jest H&M i kombinezony przynajmniej
                dla dziewczynek są za 109zł. my mamy jeden dzinsowy z kożuszkiem w środku po
                kuzynki córce ale wydaje mi się troszkę za cięzki,więc będę szukała coś
                nowego ,żeby miała kinga na wrazie czego 2. Ostatecznie jak nic nie znajdę to
                kupię ten z H&M.
    • pati775 Re: Ceny kombinezonów?? 02.11.06, 19:31
      widzialam fajne kombinezony w 5-10-15 za niecale 100 zl
      • anx Re: Ceny kombinezonów?? 05.11.06, 10:05
        Hehe, ja kupiłam super kombinezon w idealnym stanie na Allegro....za 25 zł.
        Stwierdziłam, że jak mam wydać ponad 200 zł za kombinezon, który Majka i tak
        powyciera i pobrudzi na spacerach, a za rok będzie na nią już za mały, to wolę
        zainwestować np. w dobre buty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka