Dodaj do ulubionych

a'propos rajstop

03.11.06, 09:38
się zbulwersowałam, więc postanowiłam napisać
kupiłam rajstopki gatta dla malucha, miłe, fajne i ładne
w "okazyjnej" cenie na jakimś bazarze kupiłam je za 14 zł
póżniej poszukałam na allegro i znalazłam też w podobnej cenie
a wczoraj przechodziłam w galerii krakowskiej obok firmowego sklepu gatta,
wstąpiłam i co sie okazało? są za 9.90 uncertain
Obserwuj wątek
    • kasikk_29 Re: a'propos rajstop 03.11.06, 09:45
      no właśnie... częśto sie spotykałam z tym, że na allegro jakieś rzeczy są
      droższe niż w sklepie uncertain
    • w1paula Re: a'propos rajstop 04.11.06, 22:16
      Ja też kupowałam gatta za nieco ponad 9 zł. Żeby nie te koszty przesyłki na
      allegro to byłoby tanio
    • sylwia_zi Re: a'propos rajstop 04.11.06, 23:03
      wiesz co w arkadii w wawie kupilam gatta rajstopki za 9 zł w firmowym sklepie.
      Dawno temu ale rosna z moim dzieckiem, hehe
      jak do tej pory moja mała nosi ciagle te same rajstopy, ciagle sa dobre no ale
      ona ma tylko 76 cmsmile
      na cene tych rajstop bylam w szoku - sa lepsze niz rewon lub wola. I tansze niz
      calzedonia. Zdecydowanie polecam!
      (pierwsze rajstopki z calzedonii mam za 29 zl kupilam rok temu i ciagle nosimy,
      hehe, sa super, ale cena brrr)
      • w1paula Re: a'propos rajstop 04.11.06, 23:16
        Fajne są też z Mariquity i nawet wydaje mi się, że trochę lepsze od gatta.
        www.allegro.pl/item133590436_rajstopki_mariquita_80_86_15_roznych_wzorow_.html
      • ninjo Re: a'propos rajstop 05.11.06, 21:49
        ja kupilam z 6 par rajstop Calzedonii na Allegro, musze odebrac jutro na
        poczcie. Kupilam bawelniane (po 14 zl - w sklepie ok. 19 zl) i z microfibry 50
        den (9 zl - w sklepie ok. 16 zl). Tylko bawelnianych jest maly wybor.
        • asmi7 Re: a'propos rajstop 05.11.06, 22:12
          Ninjo, a mogłąbyś dać link do tych bawełnianych rajstop na Allegro?
          Dzięki!
          • ninjo Re: a'propos rajstop 06.11.06, 10:15
            jasne:

www.allegro.pl/item138976254_nowe_rajstopki_calzedonia_86_92_cm_r08_86_.html

tylko teraz nie ma juz wzorow, ktore ja zamawialam z bawelnianych, ktore mi sie
            wydawaly najladniejsze. ale moze jeszcze beda. Mozna zapytac sprzedawce
            • kaliaa do wraszawianek 06.11.06, 11:26
              te bawelniane rajstopy duzo tansze i nie tylko zreszta bo np bardzo fajne tez
              skarpy po 3,90 dlugie podkolanowki sa w calzedonii w sklepie firmowym w factory
              w ursusie.Do tego mozna tam kupic rajstopy dla nas za bezcen bo tez wiekszosc
              kosztuje 3,90 a wybor ogromny, gladkie z wzorami wszelakimi, kolorowe itd dla
              maluchow sa jeszcze tanie skarpy z ta podeszwa antyposlizgowa, w ogole duzo tam
              fajnych tanich rzeczy takze nie ma sensu przeplacac na allgero.
              • ninjo Re: do wraszawianek 06.11.06, 11:34
                kaliaa, alez mi humor popsulas, no smile
                a taka bylam zadowolona z dobrego interesu smile
                • kaliaa Re: do wraszawianek 06.11.06, 11:56
                  ninjo nie mialam takiego zamiaru, to tak na przyszlosc. Pomysl sobie z ja to
                  dopiero jestem durna, jezdilam tam przynajmniej raz w tygodniu po ecco dla
                  malej, ostatecznie tam nie kupilam bo wciaz numeru nie bylo he he, teraz bedac
                  w szecinie skapowalam sie (rychlo w czas!!!) ze nowe buty na zime dla siebie to
                  jedyne jakie chce miec to ecco lub geoxy. Oczywiscie w szczecinie nie ma
                  outletu w ktorym moglabym te buty kupic sporo taniej, i wczoraj bylam zmuszona
                  zakupic sobie geoxy w normalanych ich sklepie, nawet nie chce myslec ile
                  przeplacilam w sosunku do factory sad ale dwa miesiace do powrotu do domu nie
                  moglam czekac bo zimno mi w stopy. takze pomysl sobie jaka ja durna jestem,
                  jednak to siedzenie w domu z mala normalnie mnie odmozdza, no!
                  • ninjo Re: do wraszawianek 06.11.06, 12:49
                    ja wlasnie sie zbieram juz ponad rok, zeby pojechac do Facory, ale nigdy mi nie
                    jest po drodze. Mimo ze nie pracuje tak daleko.
                    W sobote sie nachodzilismy w poszukiwaniu butkow zimowych dla Natalki.
                    Zamierzalam kupic jakies do 150zl, ale w Arkadii NIC nie bylo. Po prostu nie
                    bylo ZADNYCH butow, ktore by sie nadawaly do chodzenia dla dziewczynki w tym
                    rozmiarze. W koncu juz nawet chcialam kupic w Ecco, fakt ze kosztowaly 250zl,
                    dla mnie ciut za duzo
                    ale zostaly juz tylko 2 modele i nie wchodzily Natalce na noge (ma wysokie
                    podbicie i nozke niewprawiona w chodzeniu w butach). No i slepym fartem udalo
                    mi sie kupic swietne buty w Bartku. Tylko 1 model byl do przyjecia (elastyczna
                    podeszwa, cholewka), latwo wchodzace. Pozostale nie bardzo. Ale udalo sie wink.
                    To taka moja relacja z traumatycznej wyprawy po buty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka