Dodaj do ulubionych

Pazdziernikowe dzieciaczki 2001

IP: *.* 05.11.02, 21:13
No pierwsze urodzinki juz niebawem. :love: :love: :love:Moj Maximilian urodzil sie 11 pazdziernika 2001. Moze znjdzie sie astronomiczny blizniak :) :) :) :) :) Pazdziernik juz sie zbliza, wjec mozemy wspolnie dzielic sie pomyslami na te wspaniala impreze. Mozemy zaskoczyc innych wielka wyobraznia. Czyms, czego inni jeszcze nie znaja i nie widzieli. Powiedzcie co robicie na te pierwsze urodzinki swojego dziecka?Ciekawe ktore dzieciatko jako pierwsze bedzie swietowac :bounce:A tym czasem zycze wszystkim kochanym dzeciaczkom, wszystkiego dobrego i samych pomyslnosci na nastepny rok zycia. :grin:Z pozdrowieniamiBeataCh mama Maximiliana :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: DagaGa Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 28.09.02, 22:23
      Astronomicznym bliżniakiem to mój Mateusz nie będzie dla Maksymiliana ... ale prawie ;)Urodził się 8.10...czyli waga(jaki piękny znak...nie sądzisz?)Potrafi (gdy się zapomni)już przejść 3-4 kroki samodzielnie,macha rączką i mówi papa, wszystkie samochody to brym brym ,no i oczywiście najpiękniej na świecie mówi MAMA.Oczywiście przygotowujemy sie do urodzin...jesteśmy z Wrocławiapozdrawiamy Was :hello:
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001 (do mamy Mateuszka) IP: *.* 29.09.02, 20:35
        Ale sie ciesze Faktycznie to tylko trzy dni. A co do znaku zodiaku, to oczywiscie twierdze ze waga jest super :bounce:Moj Maximilian tez juz potrafi powiedziec "mama", "papa", "am", "pic". robi ladnie wszystkim "papa" i przesyla buziaki :) :) :).A od kad zaczal chodzic nie chce juz nic innego robic. Nie ma na nic czasu, tylko chce broic. Nie chce nawet na raczki.ojjj my tez przygotowujemy sie do tych uroczin. I bede wdzieczna za wszelkie podpowiedzi i pomysly na zabawy dla dzieci.Jestesmy z Königslutter (niemcy)Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy wszystkiego dobrego. Jesli chcecie to piszcie Mcchrob@aol.comBeataCh mama Maximiliana
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001 (do mamy Mateuszka) IP: *.* 29.09.02, 20:35
        Ale sie ciesze Faktycznie to tylko trzy dni. A co do znaku zodiaku, to oczywiscie twierdze ze waga jest super :bounce:Moj Maximilian tez juz potrafi powiedziec "mama", "papa", "am", "pic". robi ladnie wszystkim "papa" i przesyla buziaki :) :) :).A od kad zaczal chodzic nie chce juz nic innego robic. Nie ma na nic czasu, tylko chce broic. Nie chce nawet na raczki.ojjj my tez przygotowujemy sie do tych urodzin. I bede wdzieczna za wszelkie podpowiedzi i pomysly na zabawy dla dzieci.Jestesmy z Königslutter (niemcy)Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy wszystkiego dobrego. Jesli chcecie to piszcie Mcchrob@aol.comBeataCh mama Maximiliana
      • Gość: Karolina21 Re: Pazdziernikowe 2001(do DagaGa) IP: *.* 01.10.02, 07:03
        Hej, mój synek, Marcel też jest z 8.10. Jest z niego niezły rozrabiaka. Jeszcze nie chodzi sam więc mam nadzieje, że to się szybko zmieni. A wg. niego piesek robi: awa awa awa. PozdrawiamKarolina z Gorzowa
        • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001(do Karoliny) IP: *.* 01.10.02, 11:05
          Karolina, ja pochodze z Gorzowa. Jednak od trzech lat mieszkam w Niemczech. Jestem w Twoim wieku. Moze sie nawet znamy :) :) :). Moj Maximilian konczy roczek 11-tego pazdziernika.Jesli chcesz to pisz do mnie na priva. Mcchrob@aol.com A tym czasem zycze Tobie i Marcelowi wszystkiego dobregoBeataCh mama Maximiliana
    • Gość: Horska Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 29.09.02, 15:23
      A my obchodzimy 9.10 :grin: i już nie mogę się doczekać :hap:, Szymonek i tak pewnie nie będzie wiedział o co chodzi, ale będą dzieci i to jest najważniejsze :lol:Pozdrawiamy cieplutko Haga i Szymonek :hello:
      • Gość: anna.s. Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 29.09.02, 19:12
        A my świętujemy roczek już 3 października.I też nie moge się doczekać...
        • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 29.09.02, 20:47
          Na to wyglada, ze to Wy nas wprowadzicie w ten miesiac urodzinowy :) :) :) :) :) :)Bardzo bede rada za wszelkie podpowiedzi i rady na ten temat. :bounce:A tym czasem pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego. :hello: :hello: :hello:BeataCh mama MaximilianaA to nasz prywatny adres McChrob@aol.com
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001 (do Hagi i Szymonka) IP: *.* 29.09.02, 20:42
        No to tylko dwa dni przed moim Maximilianem :) :) :) :).Oj ja juz zyje tymi urodzinami. I nie moge sie ich takze doczekac. A co mnie bardzo cieszy to to, ze wlasnie na nich bedzie kuzyn malego, ktory jest w podobnym wieku. Niestety nie moga sie czesto widywac z powodu odleglosci jaka nas dzieli. Ale teraz beda mogli razem poszalec i broic do woli. :bounce: :bounce: :bounce:Pozdrawiamy serdecznie.:hello:BeataCh mama MaximilianaMcchrob@aol.com podzielcie sie z nami pomyslami na te impreze :) :) :)
    • Gość: DagaGa Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 02.10.02, 20:52
      A mój Gwiazdor właśnie stawia samodzielne kroczki...jakie to urocze...hihi...teraz się zacznie jazda...Co do imprezy..ze wzgl. na małe mieszkanko dzielimy spotkanie na 2 dni, młodzi i starsi. Ale nie przewiduję specjalnych zabaw,będzie tort z petardą, smakołyki dla maluchów, dla starszych jakieś przekąski.Czas zabawy też ok. 3-4 godz., żeby się dzieciaki nie umęczyły...są w różnym wieku...Pozdrawiam Mamy i solenizantów (ciesze się Karolina , że Marcel z tego samego dnia co Mateusz...pozdrawiam...)Daga
      • Gość: anna.s. Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 04.10.02, 19:23
        No i mamy po roczku. Był krótki, bo to czwartek, więc późno wszyscy się zjawili. Malutki był grzeczny jak nigdy, siedział tylko i patrzył zdziwiony ilością ludzi. świeczki oczywiście nie zdmuchnął ( ale starszy brat i kuzyni dzielnie pomagali). Zjadł cały kawałek tortu mlaskając głośno. Wybrał pieniądze a potem różaniec.Czy u was też się dziecko na roczek daje do wyboru różne przedmioty aby "zobaczyć" co będzie da niego ważne w przyszłości?
    • Gość: ewqa1974 Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 05.10.02, 06:26
      WitajcieMój synek Hubert urodził się 11 października 2001 (o 11.00). A więc jednak ma tu astronomicznego bliźniaka Maksymiliana :)!Przed ukończeniem 10 miesięcy zaczął chodzić i od dwóch miesięcy tylko biega i łobuzuje. Spośród wszystkich swoich zabawek lubi prawie wyłącznie książeczki, zwłaszcza o Muminkach.Pozdrawiam gorąco równieśników HubikaEwa
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001(do ewqa1974) IP: *.* 05.10.02, 20:25
        Ewa tak sie ciesze ze Hubercik tez jest z 11-tego pazdziernika :wahoo:Musze tez dodac, ze bardzo mnie zaskoczylas tym jak szybko Hubercik zaczal chodzic :bounce:. Moj Maximilian chodzi od miesiaca. Czyli od kiedy zblizal sie do jedenastego miesiaca. ;)Zyczymy Wam wszystkiego dobrego i samych pomyslnosci.Jesli chcecie to sie odezwijcie do nas McChrob@aol.comBeataCh i Maximilian :hello:
    • Gość: Horska Dzisiaj mamy urodziny Szymonka IP: *.* 09.10.02, 08:25
      Jeżżżżżżu, ale jestem pogjarana ;)Opiszę jak nam poszło wieczorem, teraz pędzę po tort (mniam mniam):hello: Haga
      • Gość: beatach Re: Dzisiaj mamy urodziny Szymonka IP: *.* 09.10.02, 09:11
        Kochanemu Szymonkowi zyczymy duuuzoooo zdrowka, samych pogodnych dni i spelnienia wszystkich pragnien, oraz pysznego torta urodzinowego. :bounce: :bounce: :bounce:BeataCh i Maximilian :hello:
        • Gość: Horska Re: Dzisiaj mamy urodziny Szymonka IP: *.* 10.10.02, 08:04
          Dziękujemy za życzenia :)smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmileRoczek, roczek i po roczku :grin:Szymonek szalał, bawił się, płakał, tulił,krzyczał, śmiał się, poprostu dla niego dzień jak co dzień. Tylko rodzice przeżywali :lol: Czeka nas jeszcze jedna impreza w sobotę i znowu powtórka z rozrywki ;)Nie będę się więcej rozpisywać, bo kto to ma za sobą to wie jak to jest (po prostu sajgon) :) , a przed kim to zobaczy :)(Beata to między innymi do Ciebie i Maximiliana)Ale wczoraj po siódmej, kiedy wszyscy już poszli,usiadłam i zaczęlam wspominać to co zdarzyło się rok temu. Po siódmej wieczorej zabrano mi Szymonka do kąpania i już nie oddano. Okazało się że nie może oddychać i siniał. To co usłyszałam od pani doktor to był szok -dziecko ma najprawdopodobiej wylew do mózgu i następstwa tego będą duże, szkoda mnie bo jestem taka młoda i będę miała takie chore dziecko. To co się działo dalej z Szymonkiem, ze mną , na tym oddziale i na innym w innym szpitalu to nie będę opisywała, bo nie chcę wracać do tamtego okresu.(Chciałabym tylko podziękować lekarzom z oddziału dziecięcego w Nowej Soli)Ale jedno wiem napewno - mam cudowne dziecko, które rozwija się prawidłowo i kocham je najmocniej na świecie :love: :love: :love: :love: :love: :love: Trochę posmuciłam ;)Pozdrawiam was październikowe bąble i ich mamusie :hello:Haga
          • Gość: beatach Re: Dzisiaj mamy urodziny Szymonka IP: *.* 10.10.02, 20:33
            Haga cieszymy sie ze z Szymnikiem jest wszystko dobrze i ze jest takim wspanialym i kochanym dzieckiem :) :) :). Dobrze wiem jak rodzic martwi sie o wlasne dziecko i przezywa kazde najmniejsze watpliwosci jak chodzi o jego zdrowie.Bardzo cieszymy sie rowniez, ze impreza urodzinowa sie udala ;) ;) ;) .A my swietujemy od jutra. Oj bedzie na pewno sajgon. Tym bardziej ze jutro sa urodzinki, a w sobote chrzciny Maximiliana. Tak wjec dwie uroczystosci na raz. Do tego dodam, ze bedziemy mili gosci z daleka, o ktorych tez trzeba zadbac.Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego. :bounce:BeataCh i Maximilian :hello:
    • Gość: KISA Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 10.10.02, 13:07
      Chcę się pochwalić wczoraj tj.09-10-2002 mój synek Kacperek skończył roczek!!!!!To był piękny i wzruszający dzień tort goście góra prezentów i wiele wiele śmiechu i radości. Wydaje się,że ten rok zleciał w mgnieniu oka ale za chwile przypominam sobie jakie cieżkie były naszw wspólne początki!!No cóz samo życie łzy i śmiech przeplatają się .....Pozdrawiam wszystkich październikowych solenizantów i ich przejętych rolą "roczniakowych rodziców" razem z Kacperkiem przesyłamy wam 10.000 całusów i śpiewamy sto lat sto lat niech żyją nam!!!!!!!
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001(do KiSA) IP: *.* 10.10.02, 20:38
        Joanno, my takze spiewamy Kacperkowi: sto lat, sto lat niech zyje, zyje nam ............!!!!! I zyczymy duzo zdrowka i samych pomyslnosci, oraz usmiechu na twarzy. :bounce: Z pozdrowieniami BeataCh i Maximilian :hello:
        • Gość: beatach Re:Maximilian ma dzis urodziny IP: *.* 11.10.02, 07:43
          No i nadszedl ten wielki dzien. :bounce: :bounce: :bounce:Maximilian urodzil sie o 7:01, a dzis obudzil sie o 7:11 :) :) :). Kochany Maximilianku zyczymy Tobie duzo zdrowka i samych pomyslnosci, oraz zebys rusl nam tak zdrowo jak dotychczas.:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:Bedzie tort, balony i duzo gosci. Mamy nadzieje ze dzisiajszy dzien spedzimy razem bardzo wesolo. Maximilian jak my Ciebie kochamy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) BeataCh i tata MIchael
        • Gość: beatach Re:Maximilian ma dzis urodziny IP: *.* 11.10.02, 07:44
          No i nadszedl ten wielki dzien. :bounce: :bounce: :bounce:Maximilian urodzil sie o 7:01, a dzis obudzil sie o 7:11 :) :) :). Kochany Maximilianku zyczymy Tobie duzo zdrowka i samych pomyslnosci, oraz zebys rosl nam tak zdrowo jak dotychczas.:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:Bedzie tort, balony i duzo gosci. Mamy nadzieje ze dzisiajszy dzien spedzimy razem bardzo wesolo. Maximilian jak my Ciebie kochamy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) BeataCh i tata MIchael
    • Gość: Aga1972 Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 11.10.02, 22:00
      Madzia dołącza do grona rówieśników. Urodzila się 7,10,2001. jesteśmy już po pierwszych urodzinach a pojutrze mamy chrzest Madzi. Po wszystkim napisze jak zachowywala się moja "dorosla" córeczka.Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczkiAga :hello:
      • Gość: beatach Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 13.10.02, 12:04
        Nareszcie po wszystkim. Tak jak juz wspominalam, urodziny Maximiliana byly sliczne. Maximilian samodzielnie zdmuchna swieczke z tortu, a nastepnie za pomoca malych raczek, zjadl prawie caly kawalek :) :) :) :) :) :) :) :) :). Potem obtanczyl wszystkich, ktorzy byli zaproszeni. :bounce: :bounce: :bounce:Byly balony, serpentynki, kolorowe girlandy, co malemu sprawilo wiele radosci. Smial sie i tanczyl jakby wiedzial, ze to wlasnie jest jego swieto. :love: :love: :love: Okolo 19-nastej impreza dobiegla konca, Maximilian jak zawsze o tym czasie zrobil "kapu-kapu", a potem grzecznie poszedl spac.Nastepnego dnia czekala nas bowiem kolejna uroczystosc, Maximiliana chrzest. Co prawda jestem bardzo, ale to bardzo wdzieczna ksiedzu, ktory chrzcil malego. Za duzo wyrozumialosci, cierpliwosci i zachowanie zimnej krwi, kiedy Maximilian wrzeszczal na caly kosciol. Nie chcial byc trzymany na rekach. Dopiero kiedy dostal klucze od auta, troche sie uspokoil. Ksiadz nie tracac cennego czasu. W wielkim pospiechu wykonal co do niego nalezalo. Ufffffffffff, jak dobrze ze juz po wszystkim. Najbardziej balam sie tego wlasnie, jak Maxi zachowa sie w kosciele, skoro juz na nic i tak nie ma czasu.No to nic, koncze.Pozdrawiam Wszystkich dzieciaczkow i ich rodzicow bardzo, bardzo serdecznie. Dziekujemy jeszcze raz za zyczenia dla Maximiliana.I trzymam kciuki za tych, ktorzy maja wszystko jeszcze przed soba.BeataCh mama Maximiliana (znaczy sie, broidla (jak to ksiadz na niego mowi :) )
        • Gość: Horska Re: Pazdziernikowe 2001 -do Beatach IP: *.* 13.10.02, 15:54
          Majóweczki karmiące piersią czy podajecie dzieciom już jakieś inne jedzonko? Asiu czy Ty byłaś po "pozwolenie" na podawanie u pani doktor? Kupiłam dziś mojej Alutce jabłuszka i marchewki w słoiczku i mam okropną ochotę jej dać ale nie wiem czy mogę, niby dzieciom karmionym piersią mleko wystarcza do 6-go miesiąca a ona za tydzień skończy dopiero 5. Co o tym myślicie?Patrycja z Alicją
        • Gość: Horska Re: Pazdziernikowe 2001 -do Beatach IP: *.* 13.10.02, 16:08
          Beato!Jest mi strasznie przykro, że nie złożyłam życzeń urodzinowych Maximiliankowi 10.09, ale to złośliwość rzeczy martwych (komp mi padł). Korzystam z okazji, że jest na razie na chodzie (jak długo?? :lol: ) i życzę duuużo uśmiechu na słodkiej buzi i radości w oczkach :hap:. I oczywiście zdrówka, a mamusi dużo pociechy z kawalera :benetton:Pozdrawiamy Haga i Szymonek :bounce:P.S Myślami i tak byłam z wami 10.09 ale po południu a nie o 7.01 ;)P.S 2 My chrzciliśmy Szymka jak skończył pół roku i możliwości "bojowe" mojego dziecka były wystarczające do mojej cierpliwości i spokoju :lol: , dlatego wiem co przeszłaś, tylko dwa razy "gorzej" ;):hello:
    • Gość: Horska Re: Pazdziernikowe 2001 IP: *.* 20.10.02, 07:42
      A czy wasze maluchy "kłócą" się o każdą rzecz :crazy: i czy też was biją, gdy czego się im nie da, a jesteście pod rąką? U nas tragedia ;)Pozdrawiam :hello:Haga i Szymonek (urwisek i zbój :) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka