grubaska20 10.12.06, 13:40 no nie mam argumentu na taką głupotę.. www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=21476 sorry, zbulwersowałam się i przeżywam hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdomitrz Re: wszy 10.12.06, 14:33 Wg mnie dziecko powinno zostać do wyleczenia w domu... dotyczy to także sytuacji, gdy ma glisty lub owsiki. Przecież ono zaraża wszystkich dookoła. Czy tego rodzice nie rozumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: wszy 10.12.06, 14:55 dokładnie! no mi po prostu brakuje argumentów na takie bezmóżdże Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: wszy 10.12.06, 15:02 jakby mi dziecko wszy zlapalo w jakiejs placowce to bym po pierwsze je wyleczyla, po drugie bym nie poslala tam az do zlikwidowania problemu na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: wszy 10.12.06, 21:30 brr. nie swedza Was glowy jak czytacie o tym? Pamietam jak mielismy problem z wszami na koloniach na ktorych bylam wychowawca. 6 letnia, sliczna dziewczynka z dlugimi blond wlosami, przyszla do mnie placzac z nozyczkami w rekach i poprosila abym jej obciela wlosy bo ona sie boi wszy... Jejku, jak mi jej zal bylo! Oczywiscie wlosow pbcinac nie trzeba bylo, zreszta nawet nie zlapala wszy, ale profilaktyczni wszystkie dzieciaki mialy myte glowy... Odpowiedz Link Zgłoś