mamadasia1 13.12.06, 00:13 leki homeopatyczne. Mnie koleżanka poleciła dagomed nr 44, podobno jej córeczce pomogło. Nie wiem czy można tak bez konsultacji z lekarzem podać ten lek. Czy któraś z Was dawała swoim maluchom i jeżeli tak czy coś pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: Czy podawałyście może na bolesne ząbkowanie.. 13.12.06, 07:48 Mozna Dagomed bez konsultacji,choc cos słyszałam ze nie ma teraz w aptece dagomedu bo nuie zdazyli zarejestroweac leku w polsce i dopiero bedzie od stycznia.Ale mozna sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: Czy podawałyście może na bolesne ząbkowanie.. 13.12.06, 12:35 ja daje dagomed synkowi nie mialam problemu z dostaniem go w aptece, malemu pomaga na zabkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: katarzynasg 13.12.06, 13:07 To jest syrop? Ile kosztuje. Zastanawiam się nad jakąś opcją poniewaz mój mały coś płacze w nocy, a idą mu górne dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: katarzynasg 13.12.06, 14:16 granulki homeopatyczne, dostaje kilka granulek do buzki ssie je lub rozgryza po kilku minutah zasypia ale czasem tez daje syrop przeciwbolowy paracetamol jak idzie wiecej niz jeden zab... ale granulki tez pomagaja Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Czy podawałyście może na bolesne ząbkowanie.. 13.12.06, 12:38 jesli maly budzil sie w nocy i poplakiwal zawsze dawalam zwykle lekiprzeciwbolowe. nie wierze w homeopatie Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Czy podawałyście może na bolesne ząbkowanie.. 13.12.06, 16:03 a ja z homeopatii polecam R 35- trzeba zamówic w aptece. u nas działa, choć dagomed i viburcol nie działały. lepiej jednak dzieciaka środkami przeciwbólowymi nie szpikować, po co. jewszcze się duzo naje Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg bomba001 13.12.06, 17:33 jakiej to firmy? to też granulki czy syrop? Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: bomba001 13.12.06, 18:01 krople, daje się 30 kropli na szklanke wody i podaje dziecku po łyżeczce. sa na alkoholu, ale rozcienczenie baaardzo duże. to dr reckweg, zamawia sie w aptece r 35. daje się dowolnie często, tzn jak objawy ostre to co 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
sasza71 krople R35 13.12.06, 18:37 podaje linka do apteki -mozecie poczytac o tych kroplach, Filipowi pomaga tez chomomila w homeokulkach(15 ch,firmy Boiron) www.aptekacalcium.pl/index.php?a=prod&pid=2570&kid=168 Odpowiedz Link Zgłoś