kika_kika 10.01.07, 21:10 no cóż.... na zdjęciu syn jak malowany... nic dodać a właściwie... nic ująć - miała być Marysia a będzie Borysek ehhh a ja już kupiłam kilka sukienek.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: a jednak syn :) 10.01.07, 21:20 To moze za trzecim razem traficie coreczke A tak serio, to jestes rozczarowana? Pytam, bo bardzo, ale to bardzo chce miec corke.. i boje sie, ze bede rozczarowana jak sie nie uda. A troche jakos glupio nie cieszyc sie z calych sil na przyjscie dziecka tylko dlatego, ze to nie corka. Ja juz nawet zaczynam sobie planowac, ze moze jednak trojke sobie zafundujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: a jednak syn :) 10.01.07, 21:59 a masz gwarancje że 3 to córa?? Mi też głupio i dlatego szukam plusów i.... nie jest źle. Nawet wychodzi że córa to tylko moja zachcianka bo tak naprawde... chyba lepiej będzie dwóm chłopcom - zwłaszcza że będą musieli dzielić pokoik.... zabawki no cóż... będę Królową Matką hihi Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: a jednak syn :) 10.01.07, 23:33 Moi rodzice mają dwie córki. Ja jestem tą drugą, mlodszą, do ktorej, jak wieść rodzinna glosi, tato dlugo (mama miala cisarkę, ponad tydzień byla w szpitalu)nie chciał sie przyznać. Twierdził, że dziecie jeszcze sie nie urodzilo, wygląda na to, ze długo godzil sie z myślą o drugiej córce. Pewnie, jak większosc rodziców moi też chciali mieć parkę, ale teraz moja mama mówi, że jednak lepiej dogaduje sie rodzeństwo tej samej płci. Pewnie nie jest to regułą, choć w naszym przypdaku rzeczywiscie tak jest. Bardzo sie cieszę, ze mam siostrę, mam z nią rzeczywiście dobry kontakt, mimo, ze jest (aż) 5 lat ode mnie starsza. Choc z drugiej strony, moj mąż ma brata, z ktorym łączą go raczej obojętne stosunki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: a jednak syn :) 11.01.07, 08:08 Super .Ja mam dwoch łobuziaków,fajnie bo chlopcy maja ze soba dobry kontakt,no czasami sie tłuką,ale te same zabawy itp Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: a jednak syn :) 11.01.07, 09:03 Masz rację, chłopcom będzie lepiej i weselej sie żyło razem z taką małą różnicą wieku. Będą dla siebie najlepszymi przyjaciółmi w przyszłości, wszędzie będą chodzić razem. moje marzenie z dzieciństwa mieć rok starszą siostrę . Z dziewczynką nie koniecznie tak będzie. Pozatym wiele innych plusów - chociażby ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: a jednak syn :) 11.01.07, 09:38 Az czuję się winna że ci to wtedy napisałam: • Re: Gdzie się podziewa Matka Założycielka?? kika_kika 17.12.06, 01:32 + odpowiedz ) jestem jestem i.... zapier... mam troche że tak powiem... urwanie głowy z moimi aniołkami i misiami... zamówień co nie miara! ale za to poród sobie zafunduję taki że hej a wogóle... to czy ja już wam mówiłam że jednak będzie dziewczynka?? Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: a jednak syn :) 11.01.07, 09:52 bedzie fajnie! beda sie razem bawili i git! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: a jednak syn :) 11.01.07, 10:14 gratulacje wielkie!!! tez marze o córci, ale dwóch łobuziaków tez super! Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: a jednak syn :) 11.01.07, 11:27 Garatulacje, pewnie, że trzeba szukać plusów ! Na pewno Maks będzie zadowolony. Mojej koleżance właśnie urodził się drugi synek, ona na początku nie bardzo zadowolona, za to jej pierworodny zachwycony, nie odchodzi od łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: a jednak syn :) 11.01.07, 12:56 Zawsze są plusy!!!!!Dwóch chłopców , mała rozpiętość wieku=będą się dogadywać.Ciuszki te same, więc oszczędność.I dzieciaczek to dzieciaczek.Na pewno będzie cudowny) Gratulację!!!!! Ja mam córkę już za 3 m-ce będzie miała 18lat, a Kubuś 1,5 roku!! I też super!!!!!!!! Strasznie się kochają, a mały ubóstwia siostrę.... I tez mówiło się ,że za duża różnica wieku to źle... Na pewno potem będzie to bardziej widoczne, ale wszzystko zależy od tego jak beda ze sobą związani emocjonalnie.Na razie sa.Bardzo. Gratuluję jeszcze raz!!!! trzymaj sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: a jednak syn :) 12.01.07, 21:27 Dwóch chłopców w podobnym wieku podobno fajnie się razem bawi (tak mówią moje koleżanki które mają 2 chłopców) ale ja nadal mam nadzieję że mam w brzuszku dziewczynkę... w poniedziałek byłam na usg i niestety nie było jeszcze widać - do końca lutego mogę mieć zatem jeszcze nadziję bo uczucia mam mieszane... ale zbierajcie tu dobre strony "mania" chłopców bo jak fasolka będzie jednak płci męskiej to chyba będzie mi smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: a jednak syn :) 13.01.07, 15:41 Och Kika, już tyle plusów dziewczyny znalazły. A ja dodam tyle: mój Borys będzie miał kolegę imiennika. Mnie się to imię szalenie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ania77 Re: a jednak syn :) 15.01.07, 12:17 Witam w klubie!!!! Pewnie, ze fajnie mieć dwóch chłopaków! Uściski!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś