finka11 13.01.07, 21:11 Na Zakątku ustaliliśmy datę spotkania mamuś majowych, może jeszcze ktoś jest chętny, na razie jest nas cztery, zapraszamy)) Spotkanie wstępnie ustalone jest na czwartek 18 stycznia w Pizzy Hut na Rynku o godzinie 13.00. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiek289 Re: Wrocławianki!!!!! 14.01.07, 10:34 Ja tez bym się chętnie z wami spotkała - jednak pracuję - a więc czwartek u mnie odpada - szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zuczka77 Re: Wrocławianki!!!!! 16.01.07, 16:27 ech.. szkoda ze nie możesz... może jakis mały urlopik uda ci sie załatwić ? pozdrawiam Gosia i Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
zolesia Re: Wrocławianki!!!!! 16.01.07, 10:10 ja chetnie przyjde - rozumiem, ze przychodzimy z dziecmi? ale jak bedzie nas wiecej to czy na pewno sie zmiescimy? (wozki chyba odpadaja) a co to jest Zakatek? Odpowiedz Link Zgłoś
zuczka77 Re: Wrocławianki!!!!! 16.01.07, 16:24 hej! fajnie, że przyjdziecie, bedzie nas więcej, nie martw sie, jkaoś sie zmiescimy, ok południa nie powinno byc w pizzy Hut dużo ludzija przyjde z wózkiem, bo dźwigac malego nie moge... co do Zakątka - kliknij na górze w "sekretne majówki- forum czterech agnieszek" Odpowiedz Link Zgłoś
linn3 Re: Wrocławianki!!!!! 16.01.07, 16:35 dziewczyny, dzisiaj będę w pizza hut, zarezerwowac stolik?? Odpowiedz Link Zgłoś
linn3 Re: Wrocławianki!!!!! 16.01.07, 21:11 nikt nie odpisał, ale i tak zarezezerwowałam, dziwili się że tyle maluchów będzie i mówili że tylko dwa krzesełka mają) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 Re: Wrocławianki!!!!! 17.01.07, 09:55 Super, że ich uprzedziłaś o naszym "nalocie")) Odpowiedz Link Zgłoś
zolesia Re: Wrocławianki!!!!! 18.01.07, 09:37 ja niestety odpadam, bo Michal od wczoraj ma silny katar. bardzo zaluje, ale moze nastepnym razem sie uda. bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
linn3 Re: Wrocławianki!!!!! 18.01.07, 10:11 szkoda zolesia , mam nadzieję że reszta się pojawi) Odpowiedz Link Zgłoś
abojarczuk Re: Wrocławianki!!!!! 18.01.07, 10:10 Napiszcie proszę jak udało się spotkanie. My z Damiankiem nie mogliśmy dołączyć bo ja pracuję, ale może następnym razem spotkanie uda się zorganizować w weekend, wtedy z chęcią dołączymy i Was poznamy Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
linn3 Re: Wrocławianki!!!!! 23.01.07, 09:54 było bardzo fajnie, narobiłysmy trochę zamieszania w Pizza Hut, pogadałyśmy. Mam nadzieję,że następnym razem dołączycie do nas Odpowiedz Link Zgłoś