azbestowestringi 17.02.07, 20:01 bylismy na usg polowkowym. chlopak zdrowiutki i straszny wiercipieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szeko Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 17.02.07, 20:04 rewelacja moje gratulacion Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 17.02.07, 21:25 super, więc do parki będzie Wiewiórek Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 17.02.07, 21:29 juz pogratulowalam maleszonkowi, teraz tobie gratuluje :o) czyli jednak sen mialas proroczy. jaka byla pierwsza reakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 18.02.07, 11:42 bardzo sie ciesze a jeszce bardziej z tego że chłopak zdrów- pozdrawiamy cmokaski z Gliwic!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 18.02.07, 13:23 gratulacje dla mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 18.02.07, 21:35 i ja gratuluje Parowo )) czyli sie jednak pomylilam... Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 18.02.07, 21:46 ekstra:). jestem co prawda zwolennikiem dziewczyn, ale od biedy chlopak tez moze byc . ja sama jestem właśnie w momencie rezygnacji z dalszego rozmnażania, bo spłodziliśmy potwora i nie mam chęci na następnego. wątpię, czy ktokolwiek znający Milenę by miał ). współtwórca-niewiniątko pyta się retorycznie: po kim ona to ma? już ja wiem po kim, no. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 08:58 GRATULACJE)))))).Ale super bedzie parka Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 09:49 wielkie gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 10:18 Super, parka bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 10:56 Ale fajnie! Gratuluję! Ja po cichu myślę o córeczce (mam juz synka), ale oczywiście nie chcę sie na razie psychicznie nastawiać, poczekam na usg połówkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 11:01 no i ja tez gratuluje obyście z synkiem nie mieli juz problemów zdrowotnych. pozdrawiamy Ula i Emilek Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 14:24 Gratulacje wielkie Ciekawe co u mnie sie wyklulo? Azbestowe mialyscie jakies problemy ze zdrowiem? Czyzbym przeoczyla cos... Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi tadziewczyna 19.02.07, 20:20 pola miala potworne problemy ze skora. po 5 miesiacach walki z angielska sluzba zdrowia, ktora mowila, zeby sie nie martwic bo to przejdzie jak mala bedzie duza pojechalam z nia do lekarza do polski, zdiagnozowal u poli grzybice przewodu pokarmowego, dajaca taki wlasnie obraz, po tygodniu od rozpoczecia leczenia wszystko wrocilo do normy. a bylo strasznie. pola nie mogla nic jesc - byla uczulona nawet na kleik ryzowy. od razu - w pol godziny po posilku wyskakiwaly jej czerwone plamy,ktore potem drapala (bo swedzialo jak diabli), to wszystko ropialo, rozlewalo sie i saczylo. zobacz na zdjecia ponizej - tak to wygladalo: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/14bb68c6995ffe49.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f4fb1b428754f5f.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3fa8b89f043097a.html po leczeniu w polsce nie ma wogole problemow ze skora, je wszystko w kazdej ilosci. ale 5 miesiecy obydwie mialysmy wyjete z zyciorysu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna Re: Nie no azbestowa, 19.02.07, 20:58 I dalej: to mialyscie przechlapane. Ogladajac zdjecia po prostu zal serce sciska. Dobrze, ze to za Wami. Buziaki dla calej famili. Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 22:03 wielkie gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 19.02.07, 22:23 gratulacje serdeczne !!! Będzie para Wiewiórek My też czekamy na brata Zuzki. Termin na piątek a Junior chyba nic sobie z tego nie robi... bo żadnych oznak zbliżającej się godziny "0" nie widać. Buziaki, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
e-go Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 21.02.07, 13:07 gratulacje! chłopcy są super )) to moje ostatnie doznania w kwestii wychowywania dzieci, zupełnie na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: Wiewiora bedzie miala brata :) 21.02.07, 19:53 Wielke gratulacje!! Normalnie was dziewczyny podziwiam macie odwage na jeszcze jedno (zreszta nigdy nie wiadomo co tam sie rozwija czy nie jakaś dwójeczka lub trójeczka ) Ja bym sie na razie nie zdecydowała świadomie! Ale wielkie gratulacje i duzo zdrówka dla was Odpowiedz Link Zgłoś