edziaj14 16.06.07, 15:37 od kiedy macie zamiar dac malenstwu cos innego do jedzonka????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolczers Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 19:33 Ja już dawałam ze 2 tyg temu normalne tarte jabłuszko i jabłuszko Gebera, dziś dałam soczek jabłkowy (też Gebrera). Póki co wszystko smakowało, ale nie daję tego codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzbar Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 21:07 Dałabym już, ale mały właśnie się przeziębił i bierze leki więc poczekam jeszcze chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria do kiedy? 16.06.07, 21:09 pewnie za tydzień-dwa zaczniemy eksperymenty, będę się widziała ze znajomym pediatrą i pogadam co i w jakiej kolejnosci, no i jak to łączyć sensownie z karmieniem piersią (w perspektywie powrotu do pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
edziaj14 Re: do kiedy? 16.06.07, 22:00 annazmaria napisała: > pewnie za tydzień-dwa zaczniemy eksperymenty, będę się widziała ze znajomym > pediatrą i pogadam co i w jakiej kolejnosci, no i jak to łączyć sensownie z > karmieniem piersią (w perspektywie powrotu do pracy) -------------------------------------------------------------------------------- -to bardzo prosze napisz mi co i jak ,ja niestety od wrzesnia do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 22:47 Póki małej wystarcza tylko mleko, nie zamierzam dawać nic więcej. Dopiero w szóstym miesiącu zacznę najpierw zagęszczać trochę moje mleko kleikiem na noc. Jak skończy 6 to wprowadzę obiadki. Teraz ewentualnie jak są takie upały podaję herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolka07 Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 22:53 U nas przedwczoraj była pielegniarka z wizytą (niezapowiedziana zresztą) i stwierdziła, że jak Oluś skończy 5 m-cy to powinniśmy zacząć podawać jakieś deserki ewentualnie zupki. Dotychczas żyłam w przeświadczeniu, ze będziemy tylko na piersi do 6 m-ca, a tu proszę niespodzianka(synek bynajmniej do najszczuplejszych nie należy). 15 mamy szczepienie - zobaczymy co powie pediatra Odpowiedz Link Zgłoś