Dodaj do ulubionych

mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy?????

16.06.07, 15:37
od kiedy macie zamiar dac malenstwu cos innego do jedzonka?????
Obserwuj wątek
    • wiolczers Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 19:33
      Ja już dawałam ze 2 tyg temu normalne tarte jabłuszko i jabłuszko Gebera, dziś
      dałam soczek jabłkowy (też Gebrera). Póki co wszystko smakowało, ale nie daję
      tego codziennie.
    • zuzbar Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 21:07
      Dałabym już, ale mały właśnie się przeziębił i bierze leki więc poczekam jeszcze
      chwilkę.
    • annazmaria do kiedy? 16.06.07, 21:09
      pewnie za tydzień-dwa zaczniemy eksperymenty, będę się widziała ze znajomym
      pediatrą i pogadam co i w jakiej kolejnosci, no i jak to łączyć sensownie z
      karmieniem piersią (w perspektywie powrotu do pracy)
      • edziaj14 Re: do kiedy? 16.06.07, 22:00
        annazmaria napisała:

> pewnie za tydzień-dwa zaczniemy eksperymenty, będę się widziała ze znajomym
        > pediatrą i pogadam co i w jakiej kolejnosci, no i jak to łączyć sensownie z
        > karmieniem piersią (w perspektywie powrotu do pracy)
        --------------------------------------------------------------------------------
        -to bardzo prosze napisz mi co i jak ,ja niestety od wrzesnia do pracy
    • ankaa22 Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 22:47
      Póki małej wystarcza tylko mleko, nie zamierzam dawać nic więcej. Dopiero w
      szóstym miesiącu zacznę najpierw zagęszczać trochę moje mleko kleikiem na noc.
      Jak skończy 6 to wprowadzę obiadki. Teraz ewentualnie jak są takie upały podaję
      herbatkę.
    • mamaolka07 Re: mamy cyckowe tylko cyckowe...od kiedy????? 16.06.07, 22:53
      U nas przedwczoraj była pielegniarka z wizytą (niezapowiedziana zresztą) i
      stwierdziła, że jak Oluś skończy 5 m-cy to powinniśmy zacząć podawać jakieś
      deserki ewentualnie zupki. Dotychczas żyłam w przeświadczeniu, ze będziemy
      tylko na piersi do 6 m-ca, a tu proszę niespodzianka(synek bynajmniej do
      najszczuplejszych nie należy). 15 mamy szczepienie - zobaczymy co powie pediatra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka