Dodaj do ulubionych

spacerówka / gondola

17.06.07, 16:55
Jakiego wózka używacie - jeszcze gondoli czy już spacerówki? Ja jeszcze
gondoli, zainaugurowałam spacerówkę w Boże Ciało wink ale stwierdziłam, że
chyba jeszcze za wcześnie, tak mi jakoś w niej "zginął" (moja spacerówka to
tego typu nadwozie do wózka, na którym mam teraz gondolę). Ale teraz co raz
częściej myślę znowu o przesiadce. Mimo, że mam stosunkowo duży wózek, już mi
prawie stopami sięga do końca. Czy Maluszek musi siedzieć aby zacząć używać
spacerówki? Jak myślicie od kiedy jej używać?
Obserwuj wątek
    • 3aloczki Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 17:01
      ja już zaczęłam spacerówki używać w okolicach Bożego Ciała właśnie, bo szkrabik
      nie chciał jeździć w gondoli bo 1. za gorąco mu było, zostawiał mokrą plamę pod
      sobą i 2. świata nie widział i się buntował.
      ale nie używam spacerówki od wózka który miałam z gondolą czyli Quinny Sx bo
      mały w niej ginął, nie wiem czy kiedykolwiek jej użyję, kupiłam inną spacerówkę
      taką:www.allegro.pl/item204300989_spacerowka_baby_dreams_rider_superpromocja_.html
      i jestem z niej bardzo zadowolona! składa się jedną ręką, fakt waga 10 kg ale i
      tak zostawiam ją w samochodzie a jest na tyle stabilna i spora, że małemu
      wygodnie, rozkłada się prawie na płasko ale mały zadowolony smile)
    • 12o Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 18:58
      ja nadal uzywam gondoli dla mojej corci mamy wozek quinny buzz gdy jest bardzo
      goraco ukladam na spodzie gondoli pieluszke tetrowa.czesto uzywam fotelika
      maxi-cosi wtedy wszystko widzi,a co do spacerowki to narazie nie bede uzywala
      przynajmniej do kiedy oliwka nie bedzie stabilnie siedziala wozek spacerowka
      quinny buzz jest bardzo gleboki i raczej dla dzieci ktore siedza juz
      stabilnie.pozdrawiam mamusia oliwki
    • doso1 Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 19:34
      Spacerowka z wozka I´coo Platon Duo rozlozona na plasko lub prawie plasko.
      • ziena77 Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 20:25
        Ja jeszcze w gondoli. Dziewczyny ze spacerówkami-nie boicie się o kręgosłupy
        maleństw? Nie znam sie ale jakoś wydaje mi się to za szybko na taki wózek.
    • matylda07 Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 20:36
      my juz jeździłyśmy w spacerówce rozłożonej na płasko (od deltima focusa), ale
      bez sensu to było. Jest węższa od gondoli (nie moze swobodnie rozłożyć rączek) i
      zaledwie 5 cm niższe brzegi, więc i tak niewiele widzi, bo i tak leży. Czekamy,
      aż usiądzie, chociaż i tak pewnie kupimy mniejsza, lżejszą, a ta powędruje do
      dziadków.
      • bozenas4 Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 21:06
        My używaliśmy dotąd gondoli, ale dziś jeździliśmy spacerówką. Kupiliśmy nowa
        spacerówkę, chodź mamy też taką z tego wózka gdzie gondola. I narazie chyba tak
        zostanie, że raz gondola, a raz spacerówka.
        Ta spacerówka to narazie jak gdzieś jedziemy żeby wziąść do samochodu i
        rozkładamy ją całkiem na płasko!!!
        • edziaj14 Re: spacerówka / gondola 17.06.07, 21:14
          my w gondoli i o spacerówce jeszcze nie mysle
    • ivvvo Re: spacerówka / gondola 18.06.07, 06:26
      odkad zmienillismy wozek ( na mojego wymarzonego i ukochanego Buzz'a smile)) )
      uzywamy spacerowki, zreszta swiadomie kupilismy go bez gondoli, jest idealnie,
      mala ma na pewno chlodniej niz w jakiejkolwiek gondoli, lezy sobie wygodnie w
      spacerowce od 06.06 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka