sorriso77 18.06.07, 11:09 i ostrzegam nie chwalic mi sie pejzazami ze wsi rodem, bo sie do Wam natychmiast zwalę na głowę z mężem i synem a mój mąż duuuuużo je D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorriso77 aaa wypadałoby najpierw samemu odpowiedziec.. 18.06.07, 11:13 wiec z jednej strony osiedlowa uliczka z pełnym wglądem do fryzjera z drugiej miniaturowa (40m)imitacja miejskiego ogrodka, gdzie fruwam kosiarą i grzebię w ziemi aaa i samoloty mam nad głową brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zuzbar Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 11:54 A więc tak, z jednej strony rozpoczynająca się właśnie budowa trzech bloków 11 piętrowych i trzech 8. Przez tę budowę jeszcze widać Tesco. A z drugiej strony budowa w toku czterech 6 piętrowców, na szczęście to trochę dalej bo przed samym nosem to mam szeregi domków jednorodzinnych z miniaturowymi ogródkami (oceniam je na jakieś 10 m2). Dobrze, że Kampinos (dla niewtajemniczonych - taka warszawska "puszcza") niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 11:54 Taki: fotoforum.gazeta.pl/3,0,639645,2,9.html Odpowiedz Link Zgłoś
ankapo7 Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 11:54 z jednego okna góry, z drugiego okna góry... z balkonowego widok na calusieńką kotline a w dali tez góry... BOSKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 po co ja sie pytałam?!!!! 18.06.07, 12:53 ankapo7- zielenieję z zazdrości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamapatryka Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 12:24 kamienicę po drugiej stronie ulicy. Ale już niedługo. Za około 3 tyg przeprowadzka i będę miała ogródek swój i sąsiadów. Niestety jeszcze nie urządzony - nowe osiedle. Jak ktoś lubi grzebać w ziemi zapraszam - ja niem mam do tego serca. Jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
3aloczki Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 12:48 ale tutaj Wrocławianek!!! ja też z Wrocka i mam: 1. baaardzo ruchliwa i zakorkowana ulica wylotowa na Wawę 2. podblokowy parking i stare garaże 3. śmietnik i to co w punkcie 2 a w oddali ogródki działkowe - to jeden plus Sorriso to chyba gdzieś Muchobór Wielki lub okolice nieprawdaż? to moje rodzinne strony Odpowiedz Link Zgłoś
3aloczki Re: pudło kochana 18.06.07, 12:55 to prawda ) ale chyba troszkę wyżej nie? moi teściowie Krzykowi pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 15:20 Z jednej strony parking i wejscie główne do supermarketu, z drugiej okna bloku stojacego naprzeciwko Dlatego prawie codziennie jeżdżę z małą do babci, która ma ogródek. Odpowiedz Link Zgłoś
uzzak Zielono, do upojenia zielono, szczególnie teraz 18.06.07, 17:28 Za oknem ogród, a dalej las. Z rzadka drogą pod lasem przejeżdża samochód. Ptaki w ogrodzie śpiewają cały dzień, a o świcie po prostu się drą Nawet w upał temperatura do wytrzymania - o kilka stopni mniej niz w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: Zielono, do upojenia zielono, szczególnie ter 18.06.07, 18:26 A ja mam cmentarz...!!! NO i kto ma gorzej????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin :) 18.06.07, 23:15 Spojrz na to optymistycznie, cmentarz to tez park.Park sztywnych. U mnie z jednej strony parkingi i huta warszawa,a z drugiej calkiem ladne,duze podworko z ladnym placem zabaw i blok który zaslania bazar "wolumen". W kierunku chomiczowki w odleglości ok 400 ( szczelam pi razy drzwi) metrow mam stawy i place zabaw- bardzo fajnie (jak na warszawe) zagospodarowany teren,tego z okna niestety nie widac,ale chwale sie ze mam fajne miejsce na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
marzusia_s Re: jaki widok macie za oknem? 18.06.07, 23:53 a ja mam tylko jedna stronę - blok na przeciwko, więc chcąc nie chcac znam życie sąsiadów, a pomiędzy beton nad garażem podziemnym, a na nim malowidła kredą dzieci sasiadów. Samoloty nad głową, wiadomo - Wrocek Odpowiedz Link Zgłoś
malbab Re: jaki widok macie za oknem? 19.06.07, 08:38 ja mam salon otwarty na ogród, z całą przeszkloną ścianą i rozsuwanymi drzwiami. W ogrodzie rosną dwie małe palmy, orchidee (ale niezbyt piękne) i trawnik. Za płotkiem jest osiedlowa droga i widok na inne domy w pobliżu. (mieszkam w Tajlandii) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: jaki widok macie za oknem? 19.06.07, 16:33 Z jednej strony ulica.A z drugiej strony moje podwórko,ogródek,potem ogródek sąsiada, a z boku piękny staw na którym otwarli łowisko i ogródek piwny Odpowiedz Link Zgłoś