sorriso77 21.06.07, 13:00 a juz wyczytałam wszyskie zaległosci ze swoich zbiorów.. kurcze dawno nie przeczytałam czegos co rzuciłoby mnie na kolana macie cóś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polka_80 hoho chyba nikt nie czyta 21.06.07, 22:39 ja też zbytnio nie doradzę, odkąd mam internet to nie pamiętam żebym miała książkę w ręku, a wczesniej pożerałam książki tonami eh Odpowiedz Link Zgłoś
roka76 JOHN IRVING 22.06.07, 00:35 smialo moge Ci polecic wszystkie powiesci Johna Irvinga to swietne czytadla, napisane z humorem, z wartka akcja, czesto z zaskakujacymi pomyslami np. "Jednoroczna wdowa", "Regulamin tloczni win", "Zanim cie znajde", "Swiat wedlug Garpa", "Metoda wodna", "Malzenstwo wagi polsredniej", "Czwarta reka" dla mnie bomba, na laweczke jak znalazl niedawno czytalam taka "zyciowa" ksiazke Manueli Gretkowskiej "Kobieta i mezczyzni", tez dobrze sie czyta przy dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
dragonflyyy Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 22.06.07, 00:46 Daisy Fay i cudotwórca - mniam mniam mniam jak wszystkie jej książki ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=5240 Boskie sekrety siostrzanego stowarzyszenia Ya-Ya - kocham tą książkę. www.lideria.pl/sklep/opis?nr=4295 Odpowiedz Link Zgłoś
roka76 Boskie sekrety... 27.06.07, 20:30 na TVN7 wlasnie leci film wg tej ksiazki, z Sandra Bullock w roli glownej Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Sorriso, zamieńmy się!!! 22.06.07, 10:50 Mam pełno lektur, które koniecznie chcę przeczytać (wszystkie z pogranicza parapsychologii i ezoteryki - to mój konik) ale za cholerę czasu. Na spacerach palcem do d... nie mogę sobie trafić, bo jak jedno nie płacze, to za drugim nie nadążam biegać, uhhh. Jak ja zazdroszczę tym, które się nudzą )) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 22.06.07, 12:38 Ja tylko czytam lub ogladam w necie. A sciezka surfowania zalezy od wieeelu czynnikow Odpowiedz Link Zgłoś
ewakosz "Gottland" Sczygła 22.06.07, 17:39 kawal dobrej publicystyki, Wywiad rzeka z Bartoszewskim - rewelacja noo i to tyle z ostatnich ksiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 22.06.07, 18:07 Z lekkich to zdecydowanie polecam: DOM NAD ROZLEWISKIEM www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,512294.html a poza tym to ja w ciąży przeczytałam mnóstwo książek Danielle Steel i Nory Roberts, więcej nie pamiętam... A teraz to od ponad miesiąca cytam "Świadectwo" Dziwisza i jakoś nie mogę skończyć, bo jak tylko mam chwilkę wolną to siedzę w necie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 22.06.07, 18:14 ostatnio, tzn. jeszcze będac w ciąży czytałam "Trzech Pnaów w łódce" Jerome K. jerome (chyba) - uśmiałam się Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka polecam wszystkie ksiazki joy fielding 22.06.07, 19:51 www.empik.com/search.jsp?query=joy+fielding¤tCategory=1000000&wyszukajW=2&searchPolish=on&searchLan guage=&gclid=COTonNik8IwCFR31ZgodPxSnCA Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 27.06.07, 22:07 chyba coś lekkiego na spacer-może Chmielewska, zawsze mnie rozbawiają jej ksiazki, przeglądane po wiele razy. Nowość Zapalniczka - nawet niezła. albo takie "babskie" kryminały Mary Higgins Clark, ciepłe, może mało ambitne ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: polećcie mi jakies ksiażki,bo nudno mi na spa 27.06.07, 23:22 a może Gretkowska? szczególnie polecam "Polkę" i "Europejkę" Odpowiedz Link Zgłoś