25.07.07, 14:40
Mam głupie pytanie. Czy dajecie pic dzieciom zwykla herbate? Jelsi tak, czy
slodzicie, czy pija gorzka?
Obserwuj wątek
    • lolita27 Re: Herbata 25.07.07, 15:00
      Ja juz od dawna daje z odrobina cukru i cytrynki, czasem miodziki lub soczek
      malinowy. Ale herbata zawsze słaba. Ach Zuzi smakuje tez czerwona i zielona,
      ale daje w znikomych ilościach.
      • gosia152 Re: Herbata 25.07.07, 18:14
        Igor pije zielona herbate, herbatkę z pokrzywy, z rumianku, z lipy, z bzu;
        czarnej mu nie daję bo sama nie piję; acha, jeszcze mietowa lubi; wszystkie
        pije bez słodzenia
    • salvita Re: Herbata 25.07.07, 21:22
      jesli daje to z miodem i cytryna maly bardzo lubi jesli nie mam w domu miodu
      slodze cukrem
    • kama755 Re: Herbata 25.07.07, 21:58
      czasem popija od nas, czarną, słabą, gorzką. owocowych niestety nie lubi
    • mcbeall Re: Herbata 26.07.07, 08:59
      teraz dajemy jej herbaty coraz mniej...głównie woda i jeden kubeczek soku...a
      młoda lubi herbaty wszelakie i często nam podpija ze szklanek...bardzo jej
      smakuje zwykła liptona z odrobiną świeżego imbiru smile ostatnio nawet bawarkę
      podpijała smile
    • malwinka35 Re: Herbata 26.07.07, 12:10
      Nie, młody pije albo z owoców leśnych Hippa, ale połowę miarki zalecanej na
      daną ilość wody, albo wodę mineralną, a najczęściej kompot. Czasem sok jaki
      dopadnie.
      • alciafedo Re: Herbata 26.07.07, 12:44
        Ja Karolowi dawala ale lekarka powiedzial mi ze herbata pobudza (taka zwykla)
        i zeby mu nie dawac
        i faktycznie jak wypijal 3 herbaty dziennie to byly dni ze nie spal w dzien
        i wogole byl jak cyborg
        odstawilsmy herbate i spowrotem jest normalnie

wiec raczej teraz woda i rozcienczony soczek
        i czasem dosypuje herbatki hipp i bobovita

• kraabik Re: Herbata 26.07.07, 13:47
      Ja zwykłej czarnej raczej nie daje, choc jak tylko to mam pod reka to troche
      dostanie, ale zaparzam herbatki owocowe i znikaja. Czasem leciutko poslodze
      miodem, albo bez i tez wypije. W upaly tylko woda. Mamy jeszcze troche herbatki
      hippa, to czasem do wody przegotowanej dosypie, ale troszke, zeby slodkie nie bylo.
      • liniosek Re: Herbata 28.07.07, 21:08
        ja podaje wode lub zwykla herbate poslodzona (spi normalnie czyli w dzien okolo
        2h) herbat owocowych nie lubi,sokow tez nie bardzo.Uwielbia zwykla wode i
        herbate z cytryna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka