wandalina 25.07.07, 14:40 Mam głupie pytanie. Czy dajecie pic dzieciom zwykla herbate? Jelsi tak, czy slodzicie, czy pija gorzka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolita27 Re: Herbata 25.07.07, 15:00 Ja juz od dawna daje z odrobina cukru i cytrynki, czasem miodziki lub soczek malinowy. Ale herbata zawsze słaba. Ach Zuzi smakuje tez czerwona i zielona, ale daje w znikomych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: Herbata 25.07.07, 18:14 Igor pije zielona herbate, herbatkę z pokrzywy, z rumianku, z lipy, z bzu; czarnej mu nie daję bo sama nie piję; acha, jeszcze mietowa lubi; wszystkie pije bez słodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
salvita Re: Herbata 25.07.07, 21:22 jesli daje to z miodem i cytryna maly bardzo lubi jesli nie mam w domu miodu slodze cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
kama755 Re: Herbata 25.07.07, 21:58 czasem popija od nas, czarną, słabą, gorzką. owocowych niestety nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeall Re: Herbata 26.07.07, 08:59 teraz dajemy jej herbaty coraz mniej...głównie woda i jeden kubeczek soku...a młoda lubi herbaty wszelakie i często nam podpija ze szklanek...bardzo jej smakuje zwykła liptona z odrobiną świeżego imbiru ostatnio nawet bawarkę podpijała Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka35 Re: Herbata 26.07.07, 12:10 Nie, młody pije albo z owoców leśnych Hippa, ale połowę miarki zalecanej na daną ilość wody, albo wodę mineralną, a najczęściej kompot. Czasem sok jaki dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: Herbata 26.07.07, 12:44 Ja Karolowi dawala ale lekarka powiedzial mi ze herbata pobudza (taka zwykla) i zeby mu nie dawac i faktycznie jak wypijal 3 herbaty dziennie to byly dni ze nie spal w dzien i wogole byl jak cyborg odstawilsmy herbate i spowrotem jest normalnie wiec raczej teraz woda i rozcienczony soczek i czasem dosypuje herbatki hipp i bobovita Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: Herbata 26.07.07, 13:47 Ja zwykłej czarnej raczej nie daje, choc jak tylko to mam pod reka to troche dostanie, ale zaparzam herbatki owocowe i znikaja. Czasem leciutko poslodze miodem, albo bez i tez wypije. W upaly tylko woda. Mamy jeszcze troche herbatki hippa, to czasem do wody przegotowanej dosypie, ale troszke, zeby slodkie nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: Herbata 28.07.07, 21:08 ja podaje wode lub zwykla herbate poslodzona (spi normalnie czyli w dzien okolo 2h) herbat owocowych nie lubi,sokow tez nie bardzo.Uwielbia zwykla wode i herbate z cytryna. Odpowiedz Link Zgłoś