niebieskaewka 31.07.07, 22:13 wszyscy mowia ,ze powinnam sie cieszyc...u nas 3 razy na dobe,zawsze zbite i 3 razy mycie tyleczka w misce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapoli3 Re: ile razy kupa na dobe? 31.07.07, 22:44 u nas 2 albo 3,zależy czy na deser jest jabłko.Ale to bardzo dobrze ze tak regularnie.Duzy stres maja mamy których dzieci kupkają raz na kilka dni.Tez mi sie tak zdarzyło jak zaczynalismy jesc i przesadziłam z marchewką. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: ile razy kupa na dobe? 31.07.07, 22:58 a mój robi jedną na trzy dni ale za to niezbyt zbitą <bleeee> Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Anhes 31.07.07, 23:49 ja w sprawie kupy rozumiem, ze Twój młody je juz różne rzeczy? bo moja też ma tendencje to kupy co parę dni, do tej pory była na piersi i to było normalne i się zastanawiam czy po wprowadzeniu innego jedzenia jakoś się to unormuje bo juz daje od paru dni marchew ale kupy nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Anhes 01.08.07, 10:27 mój jak był na piersi to srał kilka razy dziennie i potem ze trzy dni nie robił i dałam mu jabłko w nadzieji że go przeczyści, ale nie kupa była dopiero po pięciu dniach ( śmiałam się że synek czekał z kupą aż zostanie sam na sam z tatą )) i od tamtego czasu robi tak co trzy dni, ja już się nie denerwuję Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: ile razy kupa na dobe? 31.07.07, 23:17 u nas po miesięcznej walce z zatwardzeniami udało się ustabilizować wypróżnianie od 1-2 na dobę.Wczesniej była co 3-4 dni.Męczył sie bidulek strasznie,teraz jest o wiele pogodniejszy i spokojniejszy. mamusia wojtusia(07.02.2007) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka11333 Do princessa1 01.08.07, 07:57 Marchew zatwardza!!!!! Marchwiankę podaje sie przeciw biegunce. A tak na temat, to moja robi 1 dziennie, czasem 2 Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: ile razy kupa na dobe? 01.08.07, 08:18 Raz na 3-4 dni, mazista i wieeeeeeeeelka . Tak było jeszcze przed rozszerzaniem diety i jest tak nadal. Myślałam, że po zupkach będzie częściej a tu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 hmm u nas też często 01.08.07, 08:48 Potrafi nawet 5 razy dziennie. Gdy o tym wczoraj powiedziałam pediatrze, była zdziwiona i stwierdziła, ze widocznie mała ma dobrą przemianę materii. A co do mycia: przerzucam małą przez rękę i pod kran dupkę Odpowiedz Link Zgłoś