mamahanki 04.09.07, 20:28 Kurcze, Kubus kuleje od piatku, myslalam ze mu przejdzie, a tu nic. Wstal w piatek rano i zaczal kulec, na nodze nic nie widac, w niedziele kulal mniej a dzisiaj znowu. Macie jakas "diagnoze"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraabik Re: Kuleje 04.09.07, 21:01 Mi się skojarzyło akurat to co sie działo z moim bratem, ale był starszy - miał jakies 4-5 lat. W wyniku bardzo szybkiego wzrostu kosci nie mógł w ogóle chodzić (nogi go bolały), dodatkowo jakas bakteria w garle powodowała zapalenia stawów... Skomplikowane to było, miesiace w szpitalu, ale przeszło i nie ma po tym znaku na szczescie... Tylko to co napisałam, było poparte diagnozami u rożnych lekarzy. Może u Twojego synka samo przejdzie, ale słyszałam nie raz, ze czasem dzieci bolą kończyny - szczególnie dolne jak szybko rosną. Zdrówka życzymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: Kuleje 05.09.07, 15:55 A może się wygłupia? Ania miała tak, że kogoś podpatrzyła i zaczęła dziwnie upadać. Też myślałam, że coś z nóżkami. Potem odkryliśmy, że to rodzaj zabawy ... Ale trwało to krótko, kilka dni. Dziwna ta moja diagnoza , ale tak było u nas ... Odpowiedz Link Zgłoś
biba23 Re: Kuleje 06.09.07, 15:16 Hej rzeczywiście sprawdź czy to nie taka zabawa. Jacuś trochę ciągnął nóżką i nam pani powiedziała żeby sprawdzić czy to nie tak zabawa a drugie żeby sprawdzić czy to nie wtedy jak ma zmęczone nózki. Warto pokazać też lekarzowi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamahanki Re: Kuleje 06.09.07, 18:07 dzieki wszystkim, stawiam jednak nawzrost, zabawa to raczej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś